Esra Dermancıoğlu'nun külotlu çoraplı dansı olay oldu!

Avrupa Yakası, Fatmagül'ün Suçu Ne, Bir Zamanlar Çukurova gibi pek çok dizide rol alan ve son olarak Kaderimin Oyunu dizisinde Zahide rolünü canlandıran Esra Dermancıoğlu, sosyal medya paylaşımlarıyla olay olmaya devam ediyor. Ünlü oyuncu bu kez külotlu çorapla yaptığı dansıyla olay oldu.

Pek çok dizi ve filmde rol alan oyuncu Esra Dermancıoğlu, geçtiğimiz dönemlerde yaptığı açıklamaları ve sosyal medya paylaşımlarıyla çokça gündem olmuştu. Dermancıoğlu, bu kez paylaştığı yeni videoyla olay oldu.

ESRA DERMANCIOĞLU'NUN KÜLOTLU ÇORAP DANSI OLAY OLDU!

Oyunculuk kariyerine ilk olarak, bir arkadaşının doğum gününde Gülse Birsel'in teklifi ile başlamış olan Esra Dermancıoğlu, Avrupa Yakası dizisiyle TV sektörüne başlangıç yapmıştı.

A101 ucuza kablosuz Dyson muadili süpürge geliyor! ŞOK'a Karcher marka buharlı temizlik makinesi geliyor! Makarna, salça, şeker ve unlarda haftanın indirim fırsatları! Survivor All Star'da kıyasıya rekabet! All Star'da adaya kim veda etti BİM'den bebek bezleri ve temizlik ürünlerinde çılgın indirim! Meteorolojiden 28 il için kuvvetli yağış uyarısı!