Eşkıya Dünyaya Hükümdar Olmaz'ın yönetmeni Onur Tan'dan duygusal paylaşım

atv ile yaşanan kriz sonrası dizinin bittiği iddia edilirken, Eşkıya Dünyaya Hükümdar Olmaz'da başrol oynayan ve Hızır karakterini canlandıran oyuncu Oktay Kaynarca sosyal medyadan yaptığı paylaşımla dizinin bittiğini duyurdu. EDHO'nun yönetmeni Onur Tan ise 'Şöyle afili bir veda bile edemedim' diyerek duygusal bir yazı kaleme aldı.

Günler öncesinde tanıtımının yapılmasına rağmen 26 Ekim Salı akşamı ekrana gelmesi beklenen Eşkıya Dünyaya Hükümdar Olmaz dizisi yayınlanmamıştı. atv'nin günlerdir ekranda tanıtımını yaptığı 200. bölümü ile yeni sezona başlayacak olan 'EDHO'yu izlemek isteyenler büyük bir şok yaşamıştı. Dizinin ekrana gelmememesiyle ilgili olarak atv yönetimi ile kriz yaşandığı iddiası ortaya atılmıştı. Yaşanan kriz sonrası kanal değiştireceği söylenen dizi ile ilgili Oktay Kaynarca bugün Instagram'dan bir açıklama yayınlayarak dizinin bittiğini duyurdu.

Kaynarca'nın EDHO ile ilgili açıklamalarından sonra bir başka açıklama da dizinin yönetmeni Onur Tan'dan geldi. Duygusal bir yazı kaleme alan Tan şu ifadelere yer verdi;

''Şöyle afili bir veda bile edemedim... 7 yılın içinde kendi içimde biriken gözyaşlarımı bile dökemedim... çok ani ve zamansız ayrılıklar, sevdiklerimizin bu dünyadan göçleri bizlere ayrılık acısını çok zaman tattırdı... hiç mi biri bu ayrılık kadar zor olmadı, inanın hepsi çok zor oldu... Yeryüzünde bizi neler beklerse beklesin, insanoğlu doğdukça ve öldükçe, insanoğlu yaşadıkça, hak ve doğruluk denen şey de var olacaktır... Doğru başladığına inandığım, bu işin hakkını da 7 yıldır birlikte çalıştığım tüm iş ve ekip arkadaşlarımın emeklerine ve çabalarına sonsuz teşekkürlerimi sunarak, bizi seven, gönül veren, bizi eleştirirken bile seven, çok sevdiğinde yerlere göklere sığdıramayan izleyicilerimize de sonsuz minnet ve şükranlarımı sunabiliyorum ancak kendi adıma... Dünya döndükçe, ben yaşadıkça hep daha iyisini yapmaya gayret edeceğime söz veriyorum... Dilerim 200 bölüm boyunca tüm bu yazılan güzel eser başta olmak üzere, desteğini her zaman arkamda hissettiğim güzel ekibimize, can veren tüm aktör arkadaşlarımın hissiyatlarına ve başarılarına, ekran başında sevgiyle takipte kalan siz değerli izleyicilere layık olabilmişimdir...''

 
 
 
 
 
Bu gönderiyi Instagram'da gör
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 

Onur Tan (@onurtannn)'in paylaştığı bir gönderi




DEM Parti'de deprem! Başkan ve Meclis üyeleri topluca istifa etti Kadıköy'de Tacettin Kutay'ın kızına taciz iddiası: Adli işlem başladı Türkiye'den Fransa açıklaması: Karar yok hükmündedir!
Sonraki Haber