Eski üniversite hocası psikiyatri servisinden kaçtı

Kütahya'da uzun yıllar üniversitede öğretim görevlisi olarak çalışan adam, tedavi gördüğü psikiyatri kliniğinden kaçtı. Evine gidip balkona çıkan adam eline bıçak alarak atlayacağını söyledi. Uzun çabalar sonucu indirilen adam kadın doktor ve hemşire talebinde bulundu.

Edinilen bilgiye göre, 112 Acil Çağrı Merkezi'ne Ali Paşa Mahallesi Uygun Sokak'taki apartmanın 5. katındaki evin balkonunda bir kişinin kendine zarar verdiği ihbarı yapıldı.

İhbar üzerine olay yerine polis, sağlık ve itfaiye ekipleri sevk edildi. Bir süre önce tedavi gördüğü hastanenin psikiyatri bölümünden kaçtığı belirlenen Mehmet E., ekiplerin gelmesiyle elindeki ekmek bıçağıyla kendisine zarar vereceği ve aşağıya atlayacağı tehdidinde bulundu.

Migros'tan bakım ürünlerinde %50'ye varan indirim fırsatları! Emeklilerin temmuz zammında son gelişme! Fenerbahçe Galatasaray ve Beşiktaş'ı solladı! İşte dünyanın en iyileri Yurt dışından telefon getirenler dikkat! Sağanak yağış geliyor... Dursun Özbek'ten Galatasaray'a seçim bombası! Dünyaca ünlü yıldız...