Eski süper model Stephanie Seymour'un 24 yaşındaki oğlu hayatını kaybetti!

1980'li ve 90'lı yıllarında moda dünyasına damgasını vuran eski süper model Stephanie Seymour, evlat acısıyla hayatının en zor günleri geçiriyor. Aşırı dozda uyuşturucu kullanması sebebiyle komaya giren 24 yaşındaki oğlu Harry Brant, yapılan tüm müdahalelere rağmen hayatını kaybetti.

Bir döneme damga vuran 90’lı yılların süper modellerden Stephanie Seymour ile eşi Peter Brant'ın üç evlatlarının ortancası olan Harry Brant, 24 yaşında yaşama veda etti. Kendisi de annesi gibi modellikle uğraşan Brant, aşırı dozda uyuşturucu dolayı komaya girerek tedavi altına alınmıştı. Ancak yapılan tüm müdahalelere rağmen hayata tutunamayan Harry Brant yaşamını yitirdi.

Akaryakıta indirim geldi! İşte güncel benzin, motorin, LPG fiyatları Ali Koç'tan rekor satış geliyor! Vedat Muriqi'nin rekoru tarih olacak Survivor All Star'da Yunus Emre için bir uyarı daha... Kerem Aktürkoğlu'nun bonservis bedeli belli oldu Altın tekrar düşüşe geçti! İşte 2 Mayıs 2024 güncel altın fiyatları Aston Villa evinde çöktü! Eski Hataysporlu'dan İngiltere'de hat-trick!