Eski Süper Lig kalecisi hastaneyi birbirine kattı!

Oğlu hastalandığı için Beylikdüzü'nde özel bir hastaneye getiren eski süper lig kalecisi İbrahim Hasançebi, haber alıp geldiğinde hastane çalışanları ücret bilgilendirmesi yapmak isteyince adeta deliye döndü. Sinirlerine hakim olamayan şahıs, ‘Bana paradan bahsetme oğlumu iyileştir’ diyerek çalışanlara saldırdı, ardından müdahale etmek isteyen doktoru da darp etti. Ortalığın savaş alanına döndüğü kavga ise hastanenin güvenlik kamerasına yansıdı.

Olay, geçtiğimiz cuma günü saat 16.30 sıralarında Beylikdüzü’nde bulunan özel bir hastanede yaşandı. Edinilen bilgiye göre, bir dönem Süper Lig'de 3 takımda kalecilik de yaptığı öğrenilen İbrahim Hasançebi, yolda fenalaşan oğlunun özel bir hastaneye götürüldüğü bilgisini aldı. Panik halinde hastaneye gelen baba Hasançebi, oğlunun ciddi bir durumunun olmadığını öğrendi.

Altın fiyatları yeni haftaya yükselişle başladı Ali Koç'un rekor transferi sezon sonu Fenerbahçe'ye veda ediyor İşte banka banka faiz, aylık taksit, geri ödeme tutarı Galatasaray gol oldu yağdı, 3 puanı hanesine yazdırdı! 6 Mayıs 2024 tarihli Resmi Gazete yayınlandı! İşte o kararlar... Benzine ve motorine indirim geliyor!