Eski sevgilisi tarafından aracı kundaklanan kadın: Ölmek istemiyorum

Antalya’da eski sevgilisinin arkadaşı ile birlikte otomobilini kundaklayarak yaktığını ileri süren kadın, hayatının tehlikede olduğunu ileri sürdü. “En sona seni bırakırım, çok fazla çığlık yükselir” şeklinde tehdit mektupları aldığını öne süren kadın, eski sevgilisi tarafından sürekli tehdidi altında olduğunu ve kendisinin son olarak dün çalıştığı işyerine gelerek uzaklaştırma kararını bozduğun öne sürdü.

Kepez ilçesinde geçtiğimiz ay yaşanan olayda, 42 yaşındaki A.H.Y, iddiaya göre eski sevgilisi F.Y.’nin (28) otomobilini arkadaşı O.T.(27) ile yaktı ve kaçtı. F. Y.’nin şikayetiyle gözaltına alınan 2 şüpheli, sevk edildikleri adliyede tutuklandı. Cumhuriyet Başsavcılığı tarafından haklarında “nitelikli kasten mala zarar verme” suçundan 4 yıla kadar hapis cezası istemiyle açılan davada A.H.Y, F.Y,’nin eski sevgilisi olduğunu, yaktığı aracın kendisinin verdiği parayla alındığını buna karşın zararı karşılamaya hazır olduğunu belirtti. Sanıklardan O.T. ise olayı A.H.Y’nin baskısı ile yaptığını anlatarak “Eylemimden dolayı pişmanım. Zararı karşılamak istiyorum. Sanıktan korktuğum için aracı yaktım" dedi. F.Y, ise “Hakim Bey size yalvarıyorum, bu adamı bırakmayın. Bu adam içeriden çıkarsa beni öldürecek. Can güvenliğim yok" diyerek, eski sevgilisi ile suç ortağının tutuklu kalmasını talep etti.

A101 ucuza kablosuz Dyson muadili süpürge geliyor! Makarna, salça, şeker ve unlarda haftanın indirim fırsatları! Survivor All Star'da kıyasıya rekabet! All Star'da adaya kim veda etti BİM'den bebek bezleri ve temizlik ürünlerinde çılgın indirim! Akaryakıta indirim geldi! İşte güncel benzin, motorin, LPG fiyatları Eleme gecesi sonrası Survivor All Star'da dikkat çeken itiraflar...