Eski özel harekat polisi, cinayeti sevgilisine itiraf etmiş!

Antalya'da CHP İlçe Başkanı Hasan Haluk Yalçın'ı öldürdüğü iddiasıyla tutuklanan eski Özel Harekat Polisi Hakan Balcı'nın sevgilisi S.E.'nin mahkemedeki ifadesinde, şüphelinin kendisine cinayeti anlattığı itirafında bulundu.

Korkunç olay, geçen yıl 28 Eylül tarihinde, Döşemealtı ilçesinde yaşandı. CHP Döşemealtı eski İlçe Başkanı Hasan Haluk Yalçın ile eski arkadaş oldukları belirtilen Hakan Balcı, bir mekanda rastlaştı. Bir süre sonra tartışmaya başlayan Yalçın ve Balcı, araçla ormanlık alana gitti. Burada Hasan Haluk Yalçın'ı silahla yaralayıp, boğarak öldüren emekli Özel Harekat Polisi Hakan Balcı, ardından cesedi yakmak için ormanı ateşe verip, bölgeden hızla uzaklaştı.

15 çocuk ölümünden 9'u Güran ailesinden! Çarpıcı liste... "Adalet tecelli edecek. Bundan hiç şüpheniz olmasın" Meteorolojiden 3 il için kuvvetli yağış uyarısı! Mevduat faizlerinde oran değişti! İşte 1 Milyon TL'nin aylık getirisi Önümüzdeki 2 sezonda Süper Lig şampiyonu direkt olarak Devler Ligi'nde Tahminler değişti! En düşük emekli ve memur maaşları ne kadar olacak?