Eski milletvekili Mazhar Bağlı jandarma ekipleriyle tartıştı! Üzerlerine yürüdü...

Eski milletvekili, Nevşehir Üniversitesi rektörü Mazhar Bağlı, trafik kontrolünde jandarma ekipleriyle tartıştı. Ekibin üzerine yürüdü.

This browser does not support the video element.

Eski Milletvekili ve Nevşehir Üniversitesi Rektörü Prof. Dr. Mazhar Bağlı, trafik kontrolünde jandarma ekipleriyle tartıştı. 

Jandarmaların aracını durdurup kendisini yere yatırdıklarını iddia eden AK Parti eski Milletvekili Mazhar Bağlı'nın jandarmalara hakaret ettiği görüldü.

"SEN PEYGAMBER ÇOCUĞU MUSUN?"

Sosyal medyaya düşen görüntülerde Mazhar Bağlı'ya jandarma komutanının "Elini kolunu indir, sen jandarmaya böyle bağıramazsın" dediği görüldü. 

 Mazhar Bağlı da jandarmaya "Allah Allah, sen peygamber çocuğu musun?" diye sordu. "Kaldıramazsın" cevabı alan Mazhar Bağlı, "Kaldırırım hem de nasıl kaldırırım" dedi.

"JANDARMAYA BÖYLE Mİ DAVRANILIR?"

Başka bir askerin araya girip "Eski milletvekili olduğunuzu söylüyorsunuz, Jandarmaya böyle mi davranılır" demesi üzerine Mazhar Bağlı ve yanındaki kişilerin Jandarmalara hakaret edip üzerlerine yürüdükleri görüldü.

Kendisini görüntüleyen Jandarma'ya "Sana göstereceğim" diyen Mazhar Bağlı şunları söyledi:

"Ben eski milletvekiliyim. Burada jandarmalar eşkıyalık yapıyor. Bu jandarmalar kanun namına değil başkası adına burada gelip eşkıyalık, teröristlik yapıyorlar. Ben Türkiye Cumhuriyeti'nin eski milletvekiliyim. Eski rektörüm. Kendi arabamla giderken hiçbir gerekçe yokken beni durdurup yere yatırdılar. Yalan söylüyorlar hiç kaçtığım yok. Şu üstüme başıma bakın. Ben bunu jandarmaya ödeteceğim."

Bahçeli, Ferdi Tayfur şarkısı ile kime ne mesaj verdi? BAHÇELİ ÜZERİNDEN ERDOĞAN’I TASFİYE PLANI! Hayatını kaybeden Yılmaz'ın olaylı TS-FB maçı sonrası verdiği röportaj İNCİRLİK’TE DİKKAT ÇEKEN GELİŞME! Törene makam aracı yerine otobüsle gittiler Cumhurbaşkanı Erdoğan Külliye'de çocukları kabul etti!