Eski kedicik anlattı: 'Çok pis şeyler yapıyordu'

Adnan Oktar organize suç örgütüne yönelik, aralarında örgütün elebaşı Adnan Oktar'ın da bulunduğu 73'ü tutuklu 226 sanığın yargılandığı davanın 58. duruşmasında, etkin pişmanlık hükümlerinden faydalanan tutuksuz sanıkların savunmalarının alınmasına devam edildi. İtirafçı olan tanıklardan Ece Koç ifadesinde örgütün tüm kirli çamaşırlarını ifşa etti. Koç, örgütün ekran yüzü olarak bilinen tutuklu sanık Kartal İş hakkında 'Çok pis şeyler yapıyordu' dedi. Sonra da detaylarını anlattı...

İstanbul 30. Ağır Ceza Mahkemesince Silivri Ceza İnfaz Kurumu Yerleşkesi karşısındaki salonda yapılan duruşmada, 5 tutuksuz sanık ile bazı müştekiler ve taraf avukatları hazır bulundu.

"Dursun Özbek'ten Erden Timur'a karalama kampanyası başladı" Gratis'lerde çılgın Mayıs indirimleri başladı! Hakmar'a tabaklık ve sürahi setleri geliyor! Fenerbahçe'de ilk ayrılık Sebastian Szymanski! Korktuğu başına geldi İşte banka banka faiz, aylık taksit, geri ödeme tutarı Galatasaray gol oldu yağdı, 3 puanı hanesine yazdırdı!