Eski eş dehşetinde korkunç detay: Sabaha kadar evde çıplak gezdiler!

İki çocuk annesi Seher Aslan Öztkurt, imam nikahlı eski eşi tarafından uğradığı silahlı saldırı sonrası kızı yaşanan korkunç anları bir bir anlattı. Annesinin eski eşinden sürekli kaçtığını belirten kız, "Bizi sürekli tehdit ediyordu. Olay günü de gece gözümü açtığımda Barış Ş. silahı başımıza dayamıştı. Seyfetullah ise annemi etkisiz hale getirmeye çalışıyordu. Bu şahıslar sabaha kadar evde çıplak gezdiler. Anneme ne yaptılar bilmiyorum'' dedi.

Mersin'in Merkez Yenişehir ilçesi Batıkent Mahallesi'nde imam nikahlı eski eş dehşeti yaşandı. Araçla gelen 3 kişiden silahlı olan biri, Seher Özkurt'un oturduğu sitenin 9. katına çıkmış, kaçmaya çalışan genç kadını yangın merdiveninde kurşun yağmuruna tutarak öldürmüştü.

19 Mayıs neden kutlanıyor? 19 Mayıs anlam ve önemi... En güzel 19 Mayıs sözleri! Atatürk'ün 19 Mayıs ile ilgili sözleri En güzel 19 Mayıs resmi ve kurumsal mesajları! 19 Mayıs ile ilgili şiirler! 2,3,4 kıtalık 19 Mayıs şiirleri! 19 Mayıs sözleri! En güzel 19 Mayıs pano yazıları! Bugün kimin maçı var? 18 Mayıs 2024 maç programı!