Eski Bakan Mümtaz Soysal son yolculuğuna uğurlandı

Geçtiğimiz pazartesi günü vefat eden Anayasa Hukuku Profesörü ve eski Dışişleri Bakanı Mümtaz Soysal, düzenlenen törenle son yolculuğuna uğurlandı. Soysal için Zincirlikuyu Camisi'nde öğle namazına mütakip cenaze töreni düzenlendi.

Türk bayrağına sarılı naaşı polis korteji eşliğinde getirilen Soysal'ın cenazesine CHP Genel Başkanı Kemal Kılıçdaroğlu, İstanbul Büyükşehir Belediye Başkanı Ekrem İmamoğlu, Prof. Dr. İlber Ortaylı, CHP İstanbul İl Başkanı Canan Kaftancıoğlu, eski Başbakanlardan Ahmet Davutoğlu ile Mesut Yılmaz, eski Başbakan Yardımcılarından Murat Karayalçın, eski CHP Genel Başkanı Altan Öymen, CHP'li Muharrem İnce, Galatasaray Kulübü Başkanı Mustafa Cengiz ve Beşiktaş Kulübü Başkanı Ahmet Nur Çebi, Gazeteciler Fikret Bila, Hasan Cemal, Sedat Ergin ile yeğeni Büyükelçi Engin Soysal ve kızları Funda ve Defne Soysal da katıldı.

Meteorolojiden 15 il için kuvvetli yağış uyarısı! Survivor All Star'da Yunus Emre için bir uyarı daha... Galatasaray'da Erden Timur gerçeği ortaya çıktı! Karar belli oldu... Migros'tan alışveriş sepetlerini indirime boğacak yeni kampanya! Bayraktar'dan teröristleri çıldırtacak hamle Aston Villa evinde çöktü! Eski Hataysporlu'dan İngiltere'de hat-trick!