Eski araç parçalarından video izleyerek balkonda UTV yaptılar! İnsanların çıkamadığı yerleri bile çıkıyor

Rize’de iki kardeş, kaynak ustası arkadaşları ile birlikte evlerinin balkonunda eski araba parçalarından video izleyerek UTV adı verilen arazi aracı yaptı. Yaklaşık 25 bin TL’ye mal olan arazi aracı insanların çıkmaya zorlandığı noktalardan bile kolaylıkla çıktığı belirtiliyor. İşte detaylar…

Rize’de iki kardeş ve kaynak ustası arkaları ile birlikte evlerinin balkonunda eski araba parçalarından UTV adı verilen arazi aracı yaptı.

Emrah Çakar, bilgisayarda izlediği görüntüler yardımıyla UTV'yi tasarlarken İbrahim Çakar ise gerekli parçaları tanıdıklarından ve sanayi sitesinden topladı.

Çakar kardeşler, otomobil parçaları ve kendi yaptıkları aksamları merkeze bağlı Muradiye beldesinin Mesudiye Mahallesi'ndeki evlerinin giriş katındaki balkonda birleştirmeye başladı.

''Galatasaray'ya yenileceklerini bildiği için çıkmadılar o maça!'' Meteorolojiden 11 il için kuvvetli yağış ve kar uyarısı! Meteoroloji açıkladı! Sıcaklıklar ne kadar yükselecek? Eyvah! Fenerbahçe'ye Kim Min-Jae'den sonra bir ağır darbe daha geliyor 7 Mayıs 2024 tarihli Resmi Gazete'de yayınlandı! İşte o kararlar... "Fenerbahçe bir mucize gerçekleştirip şampiyon olacak"