Eşini saatlerce dövüp aç bıraktı

Gün geçmiyor ki kadınlara yönelik vahşice bir şiddet vakasına ilişkin haber ve görüntüler ortaya çıkmasın. Bu kez yer Kocaeli. Körfez ilçesinde yaşayan Veli Erbaç adlı şahıs, eşi Ayten Erbaç'ı 2 gün aç bırakıp eli yüzü morarana kadar dövdü. Sosyal medyada talihsiz kadının görüntülerinin paylaşılması üzerine gözaltına alınan Veli Erbaç tutuklanarak cezaevine gönderildi.

This browser does not support the video element.

Kocaeli'nin Körfez ilçesinde yaşayan Veli Erbaç adlı kişi iddiaya göre eşi Ayten Erbaç'ı gözleri morarıncaya kadar dövüp 2 gün boyunca bir odaya kilitledi. 2 gün boyunca eşine su ve yemek vermediği ileri sürülen Veli Erbaç'ın eşine uyguladığı şiddet çocuklarının annelerinin görüntüsünü sosyal medyada paylaşması ile ortaya çıktı. 

Sosyal medyada büyük tepki çeken görüntülerin ardından Veli Erbaç polis ekiplerince gözaltına alındı. Eşine acımasızca şiddet uygulayıp, aç ve susuz bıraktığı iddia edilen Veli Erbaç çıkartıldığı nöbetçi mahkeme tarafından tutuklanarak cezaevine gönderildi.

Kocaeli Valisi Seddar Yavuz, Erbaç'ın tutuklandığını sosyal medya hesabından, "Emniyet birimlerimiz tarafından gözaltına alınıp adli makamlara teslim edilen sanık tutuklanmıştır" sözleriyle duyurdu.

Görenler şaşırdı: Kamyon şaha kalktı Erkek öğrencileri etek giydirip oynattılar! Soruşturma başlatıldı... Görenler tekne sanıyor ne olduğunu duyan şaşırıyor! Meteoroloji uyarmıştı: Hortum kameralara yansıdı Kayseri'den İstanbul'a yürümek için yola çıkmıştı... Tepki çekti : Kızım olaydı kiminle yatıp kalktığıyla ilgilenmezdim