Erzincan'da yolcu otobüsü şarampole uçtu: 1 ölü, 33 yaralı

Erzincan-Erzurum karayolu Altınbaşak mevkiinde yolcu otobüsü şarampole uçtu. İlk belirlemelere göre 1 kişi hayatını kaybetti, 8'i ağır 33 kişi yaralandı.

This browser does not support the video element.

Erzincan'da yolcu otobüsünün devrilmesi sonucu yaralıların olduğu bildirildi.

Iğdır'dan Ankara'ya giden ve sürücüsü henüz belirlenemeyen 34 DMZ 719 plakalı yolcu otobüsü, Erzurum-Erzincan kara yolu Bayırbağ mevkisinde yol kenarındaki ağaçlara çarparak şarampole devrildi. Kazada 1 kişi hayatını kaybetti, 8'i ağır 33 kişi yaralandı.

Bölgeye çok sayıda ambulansın yanı sıra itfaiye, İl Afet ve Acil Durum Müdürlüğü görevlileri ile polis ve jandarma ekipleri sevk edildi.

Bölgeye ulaşan ekipler, bazı yaralıları Erzincan Binali Yıldırım Üniversitesi Mengücek Gazi Eğitim ve Araştırma Hastanesi'ne kaldırdı.

Erzincan Valisi Mehmet Makas da olay yerine gelerek çalışmaları yerinde inceledi. Ekiplerin otobüsteki yaralıları kurtarma çalışmaları sürüyor.

Sinan Engin canlı yayında sandalyeden düştü sosyal medya yıkıldı İskenderun'da şimşekler gökyüzünü böyle aydınlattı! Avcılar’da inşaat çalışması sırasında vinç arabanın üzerine devrildi! 79 yıl sonra bir ilk! Menzil şeyhinin oğlu Avrupa'da milyonluk araba ve korumalarla gezdi... Okuldan atılan kız öğrenci tabanca ile okulu bastı!