Ertuğrul Özkök, insanlığın can çekiştiği bir Türkiye gündeminde bakın ne yazdı?

10 ili etkileyen deprem felaketi sonrasında Türkiye'nin yüreği kanarken Ertuğrul Özkök köşe yazısında New York Times'ın “Paris’te mutlaka yenmesi gereken 25 yemek…” listesine "lahmacunun" girdiğini yazdı. Özkök'ün bu yazısına İzzet Çapa'dan sert bir tavır geldi.

Kahramanmaraş merkezli yaşanan depremin ardından 10 ilde büyük yıkım gerçekleşti. Tüm Türkiye'de yas ilan edilirken AFAD verilerine göre 41 bin 20 kişi hayatını kaybetti. 

ERTUĞRUL ÖZKÖK YİNE ŞAŞIRTMADI...

Diğer ülkeler enkaz altında kalan vatandaşlar için arama kurtarma ekipleri gönderirken ve tüm Türkiye'nin yüreği kanarken Ertuğrul Özkök yazdığı köşe yazısıyla adeta bir skandala imza attı. 

Özkök, köşe yazısında New York Times'ın “Paris’te mutlaka yenmesi gereken 25 yemek…” listesine "lahmacunun" girdiğini yazdı.

İZZET ÇAPA'DAN SERT TAVIR! "ALLAH ISLAH ETSİN"

Öyle ki yaşanan facianın ardından köşe yazısında gündelik sıradan bir konuyu ele alan ve adeta yüreklerde yaşanan yangını hiçe sayan Özkök'e İzzet Çapa sert bir tavır gösterdi.

Çapa, paylaştığı gönderide Özkök için "İşte budur Ertuğrul Özkök...
Bu adam yönetti yıllarca ülkenin en büyük medyasını...
Kafa bu kafa...
Hal böyle iken memlekette...
Bunu utanmadan yazabilecek bir kafa bu kafa...
Bir dönem senin yönettiğin gazetede çalıştığım için utanıyorum...
Seninle aynı ülkenin havasını solumak zorunda olduğum için utanıyorum...
Çok bencil, sadece kendi menfaati için yaşayan insan gördüm ama...
Bu bambaşka...
Bu hakikaten patolojik vaka...
Allah ıslah etsin..." ifadelerini kullandı. 

Otomobil kredileri cep yakıyor! 200 bin TL kredinin ödemesi 795 bin TL Çimento tankeri ile minibüs çarpıştı! Can kaybı 9'a yükseldi... Real Madrid'den ayrılacak olan Nacho'nun yeni adresi belli oldu
Sonraki Haber