Ertem Şener'den bomba gibi iddia: Fenerbahçe kendine lig bakıyor!

Fenerbahçe'nin ligden çekilip çekilmeyeceği sporseverler tarafından merakla takip ediliyor. Futbol yorumcusu Ertem Şener, Sarı-Lacivertliler'in ligden çekilme gündemiyle ilgili flaş yorumlarda bulundu. Şener, Fenerbahçe yönetiminin oynayabileceği yeni bir lig baktığını iddia etti.

This browser does not support the video element.

Fenerbahçe'nin ligden çekilip çekilmeyeceği sporseverler tarafından merakla takip ediliyor. Sarı-Lacivertliler, Süper Lig'de Trabzonspor'u 3-2 mağlup ederken maçın ardından taraftarların sahaya girmesiyle yaşanan olaylar sonrası Fenerbahçe Başkanı Ali Koç açıklamalarda bulunmuştu.

ERTEM ŞENER'DEN BOMBA GİBİ İDDİA

Kulüpler Birliği Vakfı başkanlığından istifa ettiğini duyuran Ali Koç, sarı-lacivertli camiaya seslenerek "Biz kendi ülkemizde bu muameleyi görmeyi kabul etmeyeceğiz. Gerekiyorsa da bir alt lige ineceğiz. Her gün ölmektense, bir gün öleceğiz ama geleceğimizi kurtarmak zorundayız." dedi. Çarpıcı açıklamalarının ardından, Fenerbahçe ligden çekilecek mi sorusu gündeme sorusu gelirken; Futbol yorumcusu Ertem Şener gündeme bomba gibi düşen bir iddiada bulundu.

''OYNAYA BİLECEKLERİ BAŞKA BİR LİG BAKIYORLAR''

Şener, ''Çok ciddi söylüyorum, Fenerbahçe yönetimi ve önde gelen isimleri şu anda net bir şekilde oynaya bilecekleri başka bir lig bakıyorlar. Belçika Ligi olabilir, Hollanda Ligi olabilir, İspanya Ligi olabilir, Fransa ligi olabilir, İtalya Ligi olabilir ama Premier Lig değil.'' dedi.

Göztepeli taraftarlar ile iş yeri çalışanları arasında kavga! Hayatını kaybeden Yılmaz'ın olaylı TS-FB maçı sonrası verdiği röportaj TFF, Süper Lig'de 33. haftanın VAR kayıtlarını yayınladı! Fenerbahçe şampiyonluğu aldı, Dilek İmamoğlu yıkıldı kaldı! TFF, Süper Lig'de 32. haftanın VAR kayıtlarını paylaştı! İngiliz devi Liverpool, Anfield Road'da iftar organizasyonu düzenledi