Ermenistan güçleri cepheden kaçıyor

Azerbaycan'ın 27 Eylül'de Dağlık Karabağ'ı işgalden kurtarmak için başlattığı harekat başarı ile devam ediyor. Çatışmalar Ağdere, Hocavend, Zengilan ve Gubadlı yönünde tüm şiddeti il sürüyor. Azerbaycan ordusunun son ataklarında ağır kayıplar veren Ermenistan ordusu cephenin tüm hatlarında geri çekiliyor.

This browser does not support the video element.

Azerbaycan Savunma Bakanlığından yapılan açıklamada, çatışmaların, ağırlıklı olarak cephenin Ağdere, Hocavend, Zengilan ve Gubadlı yönlerinde devam ettiği kaydedildi.

Son 24 saatte cephenin farklı bölümlerinde Ermenistan ordusuna ait 4 "Grad" füze sistemi, 1 KUB uçaksavar sistemi, 9 farklı tipte top, 2 mühimmat dolu kamyonun imha edildiği belirtilirken, çok sayıda askeri personelin etkisiz hale getirildiği bildirildi.

Ermenistan güçlerinin cephenin bazı bölgelerinde personel ve askeri teçhizat kaybederek geri çekilmek zorunda kaldığı vurgulandı. Cephenin, Azerbaycan ordusunun kontrolünde olduğu da açıklamada yer aldı. 

Terör destekçileri İsviçre'de Bayraktar TB2 maketi yaktı 6 yaşındaki oğlunu 'şişmansın' diyerek koşu bandında koşturdu! ABD polisinden Filistin destekçisi öğrencilere sert müdahale AB Komisyonu Başkanı Ursula von der Leyen'e tepki! Medine'yi sel vurdu: Sokaklar göle döndü Mahmud Abbas'ın tek derdi İsrail'in güvenliği!