Ermeniler saldırdı ve anında cevabını aldı!

Barış anlaşması öncesi Ermenistan Silahlı Kuvvetleri, işgal etdikleri Batı Zengezur istikametinden, Zengilan ilindeki Azerbaycan ordusuna ateş açarak, ateşkesi ihlal etti. Saldırıda 1 Azerbaycan askeri ağır yaralandı. Azerbaycan ordusu, hemen Ermenistan tarafına bir intikam operasyonu düzenledi. Operasyonda 5 Ermeni askeri etkisiz hale getirilirken, çok sayıda askerin de yaralandığı öğrenildi.

MEVLÜT YÜKSEL/ÖZEL HABER

Azerbaycan karşısında Karabağ’da 44 günde bozguna uğrayan Ermenistan yine rahat durmadı.

ERMENİ ASKERLERİ NÖBET TUTAN AZERBAYCAN ASKERİNE ATEŞ ETTİ

Azerbaycan ve Ermenistan arasında barış anlaşmasını ve ateşkesi bozan saldırı,Batı Zengezur’da meydana geldi. SuperHaber’in elde ettiği bilgilere göre, Ermenistan Silahlı Kuvvetleri askerleri, işgal ettikleri Batı Zengezur istikametinden, doğu Zengezur tarafına, Zengilan ilindeki, Gafan ilçesine bağlı Nerkin-And yerleşimi yakınında bulunan Azerbaycan ordusu askerlerine ateş açtı.

AĞIR YARALANAN ASKER BEYİN CERRAHİSİ HASTANESİNDE AMELİYAT EDİLDİ

Nöbet tutan askerlere yapılan saldırıda, 2000 doğumlu Halilzadeh Parviz adlı Azerbaycan askeri ağır yaralandı.Yaralı asker, hemen Azerbaycan Milli Savunma Bakanlığı’na ait askeri ambulansla Bakü’ye Beyin Cerrahi Hastanesi'ne getirildi. Azerbaycan askeri Halilzadez Parviz’in hastaneye getirilirken durumun ağır olduğu ve kurşunun omurilik kanalının yan tarafına zarar vermesi sonucu, hareket güçlüğü ile ağrısının olduğu anlaşıldı. Yaralı askere hemen cerrahi operasyon uygulandı ve kurşunun çıkarıldığı öğrenildi. Azerbaycan Cumhuriyeti Beyin Cerrahi Hastanesi Başhekimi Elchin Ibrahimov, yaralı askerin durumun iyiye gittiğini açıkladı.

AZERBAYCAN ERMENİSTAN’A ANINDA İNTİKAM OPERASYONU İLE KARŞILIK VERDİ

Ermenistan’ Kara Kuvvetleri Komutanlığı askerlerinin, Azerbaycan topraklarına saldırısına karşılık olarak, Devlet Sınır Teşkilatına bağlı birimler tarafından bir “intikam operasyonu" düzenlendi. Azerbaycan seçkin askeri birliği askerlerinin olduğu DSX'in yürüttüğü "İntikam operasyonu" sonucunda, Ermenistan tarafında bulunan ve ateş açılan karakolu tamamen imha edildi. Azerbaycan’ın operasyonunda, 5 Ermeni askerinin etkisiz hale getirildiği, çok sayıda askerinde yaralı olduğu ifade edildi. Bu arada, Azerbaycan devleti Ermenistan'a uyarıda bulunarak, ”Durumu askeri çatışmalara sürüklemeyin.” dedi.

Cengiz Ünder formayı kapmak için çalışıyor Tarlada bitkin halde bulduğu 2 yavru sincabı bebek gibi besliyor Beşiktaşlı Al Musrati 2 maç ceza aldı
Sonraki Haber