Ermeni meclisini korkutan sürpriz: Paşinyan tepki gösterdi!

Ermenistan Başbakanı Nikol Paşinyan başkanlığındaki Bakanlar Kurulu toplantısında elektrikler birden kesildi. Ermeni Meclisi’nde ana hükümet binasının yanı sıra toplantı salonunda da ışıkların aniden sönmesinin şaşkınlık yarattığı belirtildi. Öte yandan meclisin karanlıkta kalması üzerine Ermeni meclisinde kısa bir panik yaşandığı öğrenildi.

MEVLÜT YÜKSEL/ÖZEL HABER

Azerbaycan’a karşı 2. ve 3. Dağlık Karabağ Savaşı’nı kaybeden Ermenistan’ın zor günler yaşadığı belirtiliyor.

ERMENİSTAN EKONOMİK VE SİYASİ SIKINTILARLA UĞRAŞIYOR!

Ermenistan, Dağlık Karabağ'ın Azerbaycan'ın kontrolüne geçmesi sonrası mülteci akınına uğramıştı. Özellikle Azerbaycan'ın kontrolüne geçen bölgelerden Ermenistan’a sığınan on binlerce Dağlık Karabağlı Ermeni'nin barınma yeri ve iş sorunu ortaya çıkmıştı. Bunlara bir de savaşın kaybedilmesi nedeni ile halkta Paşinyan yönetimine karşı ağır eleştiri ve protestoların olduğu biliniyor.

Tüm bu sorunların yanı sıra, Paşinyan Hükümeti’nin ABD ve Fransa ile iş birliği ve Putin’i tutuklama kararlarının da Ermenistan’ı zora soktuğu belirtiliyor. Uluslararası diplomasi gözlemcileri, Ermenistan’ın bu sorunlar nedeniyle zorlu bir dönemden geçtiğini ifade ediyor.

ERMENİ MECLİSİ BİRDEN KARANLIKTA KALDI!

Ermenistan’da her gün büyüyen sorunlar devam ederken, elektrik, su ve doğalgaz konusunda da sorunlar yaşadığı bildiriliyor. Elektriklerin sürekli kesilmesinin son örneğinin geçtiğimiz günlerde yaşandı.

Ermenistan Başbakanı Nikol Paşinyan başkanlığındaki Bakanlar Kurulu'nun toplantısında ana hükümet binasının yanı sıra toplantı salonunda da ışıklar birden söndü. Hükümet üyelerinin birden meclisin kararmasıyla birkaç dakika karanlıkta bırakıldığı öğrenildi. Ermeni Meclisi’ndeki Bakanlar Kurlu toplantısı sırasında ışıkların aniden sönmesi üzerine, Ermeni meclisinde kısa bir panik yaşandı.

BAŞBAKAN PAŞİNYAN TEPKİ GÖSTERDİ!

Ermeni meclisinde elektriklerin kesilmesine, "Ben de bundan bahsediyordum. Ülkede elektrik kalitesiz, devlet binalarında bile, ofislerdeki ışıklar sürekli kapalı."  diyen Paşinyan, Ermenistan Toprak Yönetimi ve Altyapı Bakanı Gnel Sanosyan'a tepki gösterdi.

AstraZeneca'dan COVID-19 aşısıyla ilgili endişelendiren açıklama! İYİ Parti'de GİK toplandı: Yeni Başkanlık Divanı belli oldu Başkan adayı Dursun Özbek'in yönetim listesi belli oldu
Sonraki Haber