Ermeni ajanlar gazetecilerin peşinde

Karabağ'da işgal ettiği toprakları Azerbaycan ordusu karşısında bir bir kaybeden Ermenistan, savaş suçu işleyerek sivillere saldırılarını sürdürüyor. Son saldırı ise cuma gecesi Gence'ye düzenlendi. Saldırının merkezinin ise gazetecilerin oteline 1 dakikalık mesafe olduğu ortaya çıkmıştı. Saldırıdan hemen önce Gence ve Bakü'de gazetecileri takip eden Ermeni ajanları yakalandı. Bu gelişme "Hedef gazeteciler miydi?" sorusunu akıllara getirdi.

Azerbaycan’ın Dağlık Karabağ’da hızla ilerlemesi, Ermenistan’ı paniğe sevk ettiği anlaşıldı.

Ermenistan'ın, Azerbaycan’ın Fuzuli’yi de kurtarmasının ardından, Bakü ve Gence’ye ajan gönderdiği ortaya çıktı. Yine Şeki’de terör eylemleri yapmak isteyen 3 teröristin yakalandığı öğrenildi.

Azerbaycan'ın Dağlık Karabağ’ın işgal altındaki topraklarının özgürleştirilmesi için başlattığı harekat devam ediyor.

ERMENİ AJANLAR BAKÜ VE GENCE’DE GAZETECİLERİN PEŞİNDE!

İddialara göre, Ermenistan’ın, Azerbaycan’ın Fuzuli’yi kurtarması üzerine, Bakü ve Gence’ye ajan gönderdi. Savaş alanlarında, arka arkaya yenilgiler alan ve geri çekilmek zorunda kalan Ermenistan’ın, sivillere yönelik intikam saldırılarını şimdi de medyaya yönelttiği ifade edildi.

ERMENİ TERÖRİSTLER VE AJANLAR YAKALANDI!

SuperHaber’in elde ettiği özel bilgilere göre, Bakü’de yabancı yazılı ve görsel medyanın 28 Eylül’den beri kaldığı, Hayt Regency Otel’in karşısında bulunan İzmir Parkı’nda, şüpheli bir kadının gözaltına alındığı öğrenildi. Yüzü maskeli ve başı kapalı olan şüpheli kadının medyanın kaldığı oteli gözetlediği şüphesi ile gözaltına alındığı ileri sürüldü.

Öteyandan, 13 kişinin öldüğü, 48 kişinin de yaralandığı Gence’de, SCUD füzesinin düştüğü ve 6 kişinin cansız bedeninin çıkartıldığı yerde, üzerlerinden kimlik olmayan iki ermeni gözaltına alındı.

GENCE’DE GAZETECİLERİN KALDIĞI OTEL GÖZETLENİYORDU!

Ayrıca son üç hafta da, 4 kez füzelerle Ermenistan tarafından vurulan Gence’de de bir şüphelinin arandığı bilgisine ulaşıldı. Aranan kişinin Gence’de medyanın kaldığı otelin fotoğraflarını çektiği belirtildi.

ŞEKİ ŞEHRİ’NDE ’DE 1 ŞÜPHELİ TUTUKLANDI!

Bakü ve Gence’de bu gelişmeler olurken, Azerbaycan'ın Kuzey sınırındaki en büyük şehirlerinden biri olan Şeki'de ülkeye yasadışı sızmaya çalışan 1 kişi tutuklandığı öğrenildi.

Superhaber'e verilen özel bilgilere göre; tutuklananların sayısının 3'e yükseldiği belirtiliyor.

Elde edilen bilgiye göre, dağlık araziden Azerbaycan sınırına sızan kişi Ermeni kökenli bir terörist.

Vatandaşlarca yetkililere teslim edilen kişinin, ülke içinde kanlı eylemler planladığı, büyük şehirlerde ve kalabalık yerlerde bombalı saldırılar düzenlemek için özel hazırlık yaptığı ileri sürüldü.

HÜKÜMET HALKI UYARDI!

Yeri gelmişken şu gelişmeyi de aktarmak lazım.

Azerbaycan hükümeti geçtiğimiz günlerde ASALA Ermeni terör örgütü uyarısı yayınlanmıştı. Ayrıca, Azerbaycan Devlet Güvenlik (İstihbarat) Teşkilatı basın sözcülüğü aracılığı ile yapılan açıklamada, halk uyanık olmaya çağrılmış ve şüpheli bildikleri kişileri devlet kurumlarına haber vermeleri istenmişti

AB Komisyonu Başkanı Ursula von der Leyen'e tepki! Türkiye Schengen vizesini engelliyor iddiasına yanıt! Ydi Bela Hüsnü sokağın neşesi oldu...
Sonraki Haber