Erman Toroğlu'ndan kurtarıcı yorumu: Fenerbahçe'ye Mandela lazım

Fenerbahçe'nin Alanyaspor beraberliği sonrası ilginç yorumlardan bir tanesi de Erman Toroğlu'ndan geldi. Toroğlu sarı-lacivertli takıma "Mandela lazım" diyerek kurtarıcıyı işaret etti.

Fenerbahçe'nin Alanyaspor beraberliği sonrası yorumcu Erman Toroğlu Aspor'da değerlendirdi. Toroğlu, sarı-lacivertli ekibin bir kurtarıcıya ihtiyacı olduğunu belirtti. İşte Toroğlu'nun o sözleri:

"Yıllar önce Güney Afrika'ya gittim Johannesburg'a... Mihmandar dedi ki: "Sizi burada işkence yapılan yerlere götüreyim." Bana tuhaf geldi. Gittim, inanılır gibi değildi. Yerin 30-40 metre altında, inanılmaz yerler. Zaten Mandela'nın çıkış sebebi de işte bu işkence odalarıdır.

Şunu net bir şekilde söyleyebilirim şu anda Fenerbahçe seyircisi yıllardır işkence görüyor. O sebepten veya bu sebepten. Onun için de Fenerbahçe'ye bir Mandela lazım. Çıkar mı? Çok zor. Çünkü Fenerbahçe'de sistem Mandelaların çıkışına karşı kurulmuş...."

Altın fiyatlarında hafta sonu hareketliliği! Yükselişe geçti Meteorolojiden İzmir için sağanak yağış uyarısı! Çılgın Sayısal Loto sonuçları 18 Mayıs 2024!
Sonraki Haber