Erkenci Kuş ne zaman başlıyor? Oyuncuları kimlerdir?

Star TV ekranlarında yayınlanmaya hazırlanan Erkenci Kuş dizisi herkes tarafından büyük bir merakla bekleniyor. Yaz sezonun iddialı dizilerin olacak yapımının ne zaman ekranlara geleceği ve oyuncu kadrosu merak ediliyor. Peki Erkenci Kuş ne zaman başlıyor? Oyuncuları kimlerdir? Detaylar haberimizde...

Erkenci Kuş ne zaman başlıyor? Yaz sezonuna girilmesiyle birlikte yeni diziler ekranlara girmeye hazırlanıyor. Onlardan biri ise Erkenci Kuş. Yayın hayatına hazırlanan dizi seyirciler tarafından heyecanla bekleniyor. Dizinin ne zaman başlayacağı ve konusu araştırılıyor. Peki Erkenci Kuş ne zaman başlıyor? Oyuncuları kimlerdir? Merak edilen soruların cevapları detayları ile haberimizde...

ERKENCİ KUŞ DİZİSİ

Sanem ve Can’ın tutku dolu aşkı bu yaz çok konuşulacak

Erkenci Kuş, Sanem (Demet Özdemir) ve Can (Can Yaman)’ın reklam ajansında tesadüf eseri karşılaşması ile başlayan büyük aşkı ekrana getirecek.

Heyecanlı ve sürükleyici hikayesi ile izleyiciyi etkisi altına alacak olan “Erkenci Kuş” yakında Star’da.

CAN YAMAN

Can Yaman 8 Kasım 1989 doğumlu. Gönül İşleri, İnadına Aşk, Hangimiz Sevmedik ve Dolunay adlı dizilerdeki rolleriyle tanınan Türk oyuncu.

Liseyi İtalyan Lisesi'nde okuyan Yaman, Yeditepe Üniversitesi'nin hukuk bölümünden 2012 yılında mezun olmuştur. Futbolcu ve teknik direktör Fuat Yaman'ın yeğenidir.

Ailesi Yugoslavya kökenlidir.

DEMET ÖZDEMİR

26 Şubat 1992'de 3 çocuklu bir ailenin en küçüğü olarak Kocaeli de doğdu. Annesi ve babası ayrıldığı için annesi ve ablasıyla İstanbul'a taşınmıştır.

Bengü'nün dans ekibinde yer alıp daha sonra Efes Kızları kadrosunda Dans etmeye başlamıştır.Mustafa Sandal'ın "Ateş Et ve Unut" adlı klibinde de yer alan Demet Özdemir İlk TV deneyiminde ise 2013 yılında Fox Tv'de yayınlanan baş rollerini Esra Ronabar , Murat Han ve Ekin Koç ile paylaştığı Sana Bir Sır Vereceğim adlı dizide "Aylin" karakterini canlandırmıştır. Daha sonra Kurt Seyit ve Şura adlı dizide "Alya" karakterini, Tut Sözünü adlı Sinema filminde ise "Demet" karakterini canlandırmıştır. Star TV'de yayınlanan, başrolleri Yusuf Çim ile birlikte paylaştığı Çilek Kokusu adlı dizide "Aslı" karakterini canlandırmıştır. Bengü'nün Hodri Meydan şarkısının klibinde oynamıştır. 2016 Haziran ayından itibaren Fox Tv de yayınlanmakta olan No:309 adlı dizide "Lale" karakterini canlandırdı.

Şırnak'tan acı haber: 2 şehidimiz var! Erdoğan ile Özgür Özel görüşmesinin saati ve yeri belli oldu Diyarbakır'da kan donduran olay! Lise öğrencisi, müdürü bıçakladı!
Sonraki Haber