Eşcinsel koca, erkek sevgilisi için karısını poşetle boğarak öldürdü!

İngiltere'de erkek sevgilisiyle birlikte olmak isteyen eşcinsel koca, karısını poşetle boğarak öldürdü. Karısının 14 milyon TL değerindeki yaşam sigortası parasını da almak isteyen cani koca en az 30 yıl hapis cezasına çarptırıldı.

İngiltere'de yaşayan 37 yaşındaki Mitesh Patel, erkek sevgilisiyle birlikte olabilmek için 34 yaşındaki karısı Jessica Patel'i öldürdü. Karısını öldüren Patel, 14 milyon TL değerindeki yaşam sigortası parasını almak istedi. Polisler cinayeti cep telefonunun sağlık uygulaması sayesinde çözerken, Patel, geçtiğimiz hafta gerçekleşen mahkemede en az 30 yıl hapis cezasına çarptırıldı.

ERKEK ARKADAŞIYLA BİRLİKTE OLMAK İÇİN KARISINI ÖLDÜRDÜ

İngiltere'de yaşanan akıllara durgunluk veren olayda 37 yaşındaki Mitesh Patel, Avustralya'daki doktor erkek arkadaşıyla birlikte olmak için 34 yaşındaki eşi Jessica Patel'i kendi evlerinde canice boğarak öldürdükten sonra eve hırsız girdiği izlenimi yaratmaya çalıştı.

''Galatasaray'ya yenileceklerini bildiği için çıkmadılar o maça!'' Meteorolojiden 11 il için kuvvetli yağış ve kar uyarısı! Meteoroloji açıkladı! Sıcaklıklar ne kadar yükselecek? Eyvah! Fenerbahçe'ye Kim Min-Jae'den sonra bir ağır darbe daha geliyor 7 Mayıs 2024 tarihli Resmi Gazete'de yayınlandı! İşte o kararlar... "Fenerbahçe Galatasaray maçına U19 ile çıksın, sahadan çekilsin"