Erkek adaylar diz üstü çöktürülerek yere oturtuldu! Sosyal medya yıkıldı! İşte 34. Best Model Türkiye 2021 yarışmasındaki o görüntülerle ilgili ilk açıklama

İlki 1988 yılında gerçekleşen, bu yıl 34’üncüsü düzenlenecek olan Best Model Türkiye 2021 yarışmasının yarı final seçmelerindeki basına yansıyan görüntüler tepki çekmiş ve en çok konuşulanlar arasında yerini almıştı. Genç yarışmacıların diz üstü çöktürülerek yere oturtulmasıyla ilgili Best Model Kurucu Başkanı Erkan Özerman açıklamalarda bulundu.

Yarı final elemeleri Taksim'deki Sofitel Otel'de gerçekleşen ve 50 jüri üyesinin yer aldığı elemelerde, 100 kadın, 200 erkek yarışmacının katıldığı ve 25 kız, 25 erkek yarışmacının final turuna kaldığı 34. Best Model Of Turkey yarışmasının seçmelerindeki görüntüler sosyal medyaya bomba gibi düştü.

Ali Koç'un rekor transferi sezon sonu Fenerbahçe'ye veda ediyor Altın fiyatları yeni haftaya yükselişle başladı İşte banka banka faiz, aylık taksit, geri ödeme tutarı Galatasaray gol oldu yağdı, 3 puanı hanesine yazdırdı! 6 Mayıs 2024 tarihli Resmi Gazete yayınlandı! İşte o kararlar... Benzine ve motorine indirim geliyor!