Erkan Petekkaya Ne Verseniz Oynar! O Kız Dizisinde Kadir Rolünü Adeta Yaşıyor!

Kanal D'de yayınlanan O Kız dizisinin 3. bölümünde adeta Erkan Petekkaya şovu vardı. Başrolünü Sezin Akbaşoğulları, Cengiz Orhonlu ve Orhan Kılıç ile paylaştığı O Kız dizisinde Kadir karakterini oynayan Erkan Petekkaya dün akşamki bölümde rolünü adeta yaşattı. O Kız Zeynep'in babası Kadir ile olan ilişkisine Fevzi'de karışında ortaya unutulmaz bir sahne ve oyunculuk çıktı.

O Kız dizisinde Kadir karakterini oynamayan adeta yaşayan Erkan Petekkaya dizinin son bölümünde kızı Zeynep'in (Dilin Döğer) Fevzi tarafından tokatlanması sahnesinde izleyenlere duygu dolu anlar yaşattı. Dizide hasta bir adamı oynayan Petekkaya, sosyal medyanın da en çok konuştuğu isim oldu.

Erkan Petekkaya'nın Kadir rolünü oynadığı dizinin dün akşamki bölümünde Orhan Kılıç'ın canlandırdığı Fevzi, Zeynep'i Ozan'ın evinde görülmesinden sonra hastanede karşıladı. Fevzi, Zeynep'i tokatlarken Kadir ise olanları izledi. O anlarda Erkan Petekkaya'nın performansı ise alkış aldı.

İşte Erkan Petekkaya'nın O Kız Dizisindeki Performansı...

 

Motokurye Ata Emre Akman'ın katilinin ifadesi ortaya çıktı! Reha Muhtar ile velayet yüzünden kapıştı, 1 yıl 8 ay hapse mahkum oldu SGK'yı yeni bir hizmet modeline taşıyoruz
Sonraki Haber