Erdoğan'dan Muharrem Ayı ve Aşure Günü mesajı

Cumhurbaşkanı Recep Tayyip Erdoğan, Muharrem Ayı ile Aşure Günü dolayısı ile sosyal medya hesabından bir mesaj yayımladı. Cumhurbaşkanı 1381 yıl önce Kerbela'da şehit olan Hazreti Hüseyin ve beraberindekileri rahmet yad etti.

This browser does not support the video element.

Cumhurbaşkanı Recep Tayyip Erdoğan, Twitter hesabından paylaştığı mesajda, "Muharrem ayı ile Aşure Günü'nün milletimiz ve tüm İslam alemi için hayırlara vesile olmasını diliyorum. Şehadetlerinin 1381. sene-i devriyesinde şehitlerin efendisi, Peygamberimizin torunu Hazreti Hüseyin Efendimizi ve tüm Kerbela şehitlerini rahmetle, hürmetle yâd ediyorum." dedi.

Paylaşımda Cumhurbaşkanı Erdoğan'ın Mess Teknoloji Merkezi'nde yaptığı konuşmadan Kerbela Şehitleri'ni andığı bölümlere ait bir de video yer aldı.

FETÖ CEMAATİ ELE Mİ GEÇİRİYOR? CÜBBELİ İLE İLGİLİ 15 TEMMUZ İDDİASI! ERDOĞAN-ÖZEL GÖRÜŞMESİ CHP’DE KİMLERİ RAHATSIZ ETTİ? KANDİL İSTEDİ, DEM HAREKETE GEÇTİ, CHP DESTEK VERDİ! ASIL PLAN NE? ERDOĞAN VE AK PARTİ İLE ‘EGE SİYASETİ’ İLİŞKİSİ NASIL OLACAK? Ekrem İmamoğlu Hamas'a terör örgütü dedi! VATANDAŞ ERDOĞAN-ÖZEL GÖRÜŞMESİYLE İLGİLİ NE DÜŞÜNÜYOR?