Erdoğan sevgisini halıya işledi

35 senedir halıcılık yapan Mustafa Acar isimli vatandaş, arkadaşlarıyla birlikte Cumhurbaşkanı Recep Tayyip Erdoğan'ı 6 metrekarelik ipek halıya işledi. Yapımı 8,5 yıl süren halıda 506 renk ve ton, 6 milyon 328 bin düğüm yer alıyor. Halıyı Cumhurbaşkanı Erdoğan'a hediye etmek isteyen Acar, Guinnes rekoruna da 3 dalda aday olduklarını ifade etti.

Tamamen ipek olan halı 3 dalda Guinness rekoruna aday. El dokuması halıyı yapan 51 yaşındaki Halıcı Mustafa Acar ve ekibi bu halının, dünyanın ilk kapsamlı biyografik halısı olduğunu, dünyanın ilk bir insana ait en fazla resminin kullanıldığını (34) ve dünyanın en fazla renk ve tonlarının kullanıldığı halısı olarak Guinness’e başvuracaklarını belirtti. 

19 Mayıs neden kutlanıyor? 19 Mayıs anlam ve önemi... Survivor All Star'da gecenin kazananı kim oldu? İşte yeni fragman En güzel 19 Mayıs sözleri! Atatürk'ün 19 Mayıs ile ilgili sözleri En güzel 19 Mayıs resmi ve kurumsal mesajları! 19 Mayıs ile ilgili şiirler! 2,3,4 kıtalık 19 Mayıs şiirleri! 19 Mayıs sözleri! En güzel 19 Mayıs pano yazıları!