ERDOĞAN İLE MEHMET ŞİMŞEK ARASINDAKİ EMEKLİ ZAMMI KONUŞMASI ORTAYA ÇIKTI!

SuperHaber YouTube Koordinatörü Barış Özkan ve SuperHaber programcısı Ceyhun Bozkurt ile 'Haberin Olsun' SuperHaber YouTube kanalında...

SuperHaber YouTube Koordinatörü Barış Özkan ve SuperHaber programcısı Ceyhun Bozkurt, ‘Haberin Olsun’un yeni bölümünde, MHP lideri Devlet Bahçeli'nin İsrail - İran gerilimine ilişkin tepkilerini, Cumhurbaşkanı Erdoğan ile bakan Mehmet Şimşek arasındaki emekli zammı konuşmasının şifrelerini, İsrail’in İran‘a karşılık verme kararı sonrası kritik telefonu tartıştı.

''DEĞİŞEN BİR İKTİDAR YOK. YEREL SEÇİMİ KAZANMAK TÜRKİYE'Yİ YÖNETİYOR ANLAMINA GELMEZ''

Bozkurt, ''MHP'nin il genel meclis oy oranının yüzde 16 olarak hesaplandı. AK Parti seçmeni CHP'ye oy atmakla kalmadı, ittifak dışına çıkmayarak mhp'ye de oy attı. Bahçeli'nin de dediği gibi değişen bir iktidar yok. Yerel seçimi kazanmak Türkiye'yi yönetiyor anlamına gelmez.

''EMEKLİLERE İLİŞKİN CUMHURBAŞKANI ERDOĞAN'IN ZOR DURUMDA BIRAKILMAYA ÇALIŞILDIĞI BİR ALGI OLUŞTURULMAYA ÇALIŞILIYOR''

Seçimi kazanmak için 'seçim öncesinde bir şeyler verebilir miyiz' şeklinde yanlış bir algı oluşuyor. Emeklilere ilişkin Cumhurbaşkanı Erdoğan'ın zor durumda bırakılmaya çalışıldığı bir algı oluşturulmaya çalışılıyor.

''İSRAİL, İRAN'I İRAN DIŞINDA VURACAKTIR''

İran'ı vurmayabilirler. Doğrudan İran'ın vurulması, iki ülkenin karşı karşıya gelmesinin önünü açılması ve ABD'nin istemediği bölgesel kaosu çıkartır. Bazı kaynaklar İsrail'in tepkilerinin sınırlı olacağını ve İran dışındaki bazı önemli hedeflere, vekillere odaklanabileceğini öne sürüyor. İsrail, İran'ı İran dışında vuracaktır. 2021'de İsrail müttefikleriyle birlikte olası saldırılara karşı 'Mavi Bayrak' tatbikatı yaptı. İsrail aslında İran'ın yaptığı saldırının tatbikatını 2017 ve 2021'de yapmış. İran saldırılarıyla israil'in savunmasını ölçmüş olabilir. Tahran'ın İsrail'e saldırısının temelinde Gazze'yi işaret ederek 'Tel Aviv, kendi üzerinden dikkati bölgeye yayarak azalan batı desteğini tekrar tahkim etmek istiyor' mesajı veriyor olabilir.'' değerlendirmesinde bulundu.

‘Haberin Olsun’u SuperHaber YouTube kanalında izleyebilirsiniz

YOUTUBE KANALIMIZA ABONE OLMAYI UNUTMAYIN

ERDOĞAN VE AK PARTİ İLE ‘EGE SİYASETİ’ İLİŞKİSİ NASIL OLACAK? Ekrem İmamoğlu Hamas'a terör örgütü dedi! VATANDAŞ ERDOĞAN-ÖZEL GÖRÜŞMESİYLE İLGİLİ NE DÜŞÜNÜYOR? İlber Ortaylı'dan ortalığı karıştıran Ayasofya çıkışı! Bahçeli, Ferdi Tayfur şarkısı ile kime ne mesaj verdi? BAHÇELİ ÜZERİNDEN ERDOĞAN’I TASFİYE PLANI!