Epic Games'te birbirinden ilginç iki oyun ücretsiz!

Sevilen dijital oyun platformu Epic Games, kullanıcılarını ücretsiz oyunlarıyla mutlu etmeye devam ediyor. Bu haftaki ücretsiz oyunlar belli oldu. Oyunları çok geç olmadan kütüphanenize ekleyin. İşte bu hafta ücretsiz olan oyunlar...

Türkiye'de en çok kullanılan oyun platformu Epic Games, içeriğindeki oyunlar ve ücretsiz oyuunları ile kullanıcılarına keyifli anlar yaşatmaktadır. Her hafta olduğu gibi bu haftada kullanıcılarına ücretsiz oyunlarını paylaştı. Bu hafta kullanıcılarına Saints Row 4: Re-Elected ve Wildcat Gun Machine'i ücretsiz olarak verecek.

Epic Games'in ücretsiz oyunları 8 – 15 Aralık tarihine kadar ücretsiz olacak. Bu tarihler arasında oyunları kütüphanenize eklerseniz ücretsiz bir şekilde oynayabiliyorsunuz.

Saints Row 4: Re-Elected

Artık başkan sensin! Saints ekibi, Penthouse otelinden çıkıp Beyaz Saray'a yerleşti ama Dünya istila edildi ve hem süper güçlerin hem de tuhaf silahlarınla şimdiye kadarki en çılgın açık dünya oyununda dünyayı kurtarmak senin ellerinde.

Saints Row IV'ün akıl almaz tuhaflıklarının tadını çıkar.

• Baş Süper Kahraman olarak binaların üzerinden atla. İnsanları zihin gücünle öldür. Tankların içinden koşarak geç. Bunlar, güçlerinden yalnızca birkaçı.

• Yıkım Getiren Uzaylı Oyuncakları! Şişirme Işını, Polarizör, Sökücü ve çok daha fazlasını içeren etkileyici uzaylı araçları ile silahlarını kullan.

• Özel Silahlar, Kendine Has Bir Kaos! Karakterini ve kıyafetlerini zaten özelleştirmiştin. Artık silahlarını da özelleştirebilirsin.

• Kapsamlı Deneyim! Saints Row IV: Re-Elected, 25 adet benzersiz indirilebilir içerik paketi sunar.

Wildcat Guns Machine

Wildcat Gun Machine, çok çeşitli silahlarla, dev mech robotlarla ve sevimli kedilerle birlikte iğrenç bedenli yaratıkların akınlarına karşı savaştığın bir kurşun cehennemi zindan tarama oyunudur.

Wildcat Gun Machine patlayıcı ve çok hareketli bir deneyim! Çok çeşitli silahlarla, dev mech robotlarla ve sevimli kedilerle birlikte iğrenç bedenli yaratıkların akınlarına karşı savaştığın bir kurşun cehennemi zindan tarama macerasına atıl.

Oyunun özellikleri:

Kurşun Cehennemi nişancı oyunu

40'tan fazla silah türü

Destansı bölüm sonu canavarı savaşları

Oynayış tarzına uygun yetenek güçlendirmeleri

Benzersiz 2D sanat tarzı

Sürprizlerle dolu savaş bulmacaları

Elle yaratılmış, tutarlı bir deneyim

Çağla Şıkel'in ayakları sosyal medyada gündem oldu! Merkez'in enflasyon tahmini değişti, zam oranları tekrar hesaplandı Kredi limiti 1,5 milyon TL'ye çıkarıldı!
Sonraki Haber