Epic Games'in bu hafta ücretsiz oyunu belli oldu! Çok geç olmadan hesabınıza ekleyin!

Her hafta kullanıcılarını sevindirerek ücretsiz oyunlar sunan Epic Games, bu hafta ücretsiz oyunları açıkladı. Toplam değeri 66 TL olan bu oyunları çok geç olmadan hesabınıza ekleyin. İşte o oyunlar...

Her hafta sunduğu ücretsiz oyunlarla tanınan Epic Games, oyuncular tarafından her hafta araştırılmaktadır. Bu hafta 66 TL değerinde 2 oyunu ücretsiz olarak veriyor. Epic Games'in bu haftaki ücretsiz oyunları Spirit of the North ve The Captain 15 Eylül (bugün) saat 18:00'dan itibaren ücretsiz olarak erişime açılıyor. 

Saat 18.00 'da erişime açıldıktan sonra kütüphanenize ekleyerek oyunları rahatlıkla oynayabilirsiniz. Buna ek olarak kütüphanenize geçen hafta ücretsiz olarak sunulan oyun Hundred Days'ı ücretsiz olarak ekleyebilirsiniz.

"Dusan Tadic efendi çık da maçta sorumluluk al! Köy takımlarına atma" "Fenerbahçe bir mucize gerçekleştirip şampiyon olacak" "Oyuncular İsmail Kartal'ın saçmalıklarına gülüyor! Bu gece kovarım" Gram altın düşüyor! İşte 8 Mayıs 2024 güncel altın fiyatları Galatasaray para basıyor! 2.5 milyar TL'lik dev gelir kasaya girecek Memur ve emeklilerin gözü zam oranlarında!