Ensonhaber ipin ucunu hafiften kaçırdı!

CHP Genel Başkanı Kemal Kılıçdaroğlu, bugün gerçekleştirilen MYK sonrasında parti genel merkezinde açıklama yaptı. Bu açıklamaları manşetine taşıyan başarılı haber sitesi 'Ensonhaber' başlık atarken ipin ucunu kaçırınca tepkilere neden oldu.

Bugün gerçekleştirilen MYK sonrasında parti genel merkezinde açıklama Kemal Kılıçdaroğlu, skandal ifadeler kullandı.

CHP'nin seçim başlarısızlığını kabul etmeyen CHP lideri, 24 Haziran'ın kaybedeninin AK Parti olduğunu savundu ve Cumhurbaşkanı Erdoğan'ı da tebrik etmeyeceğini açıkladı.

Bu haberi eleştirel bir dille yayına veren Ensonhaber internet sitesi başlıkta ipin ucunu kaçırınca okurlarının tepkisini topladı.

"SENİN ÇIRAĞIN 31 ÇEKMİŞ"

'Kılıçdaroğlu, Erdoğan'ı tebrik etmeyecek' başlıklı habere yazdıkları  'Bunu deviremeseniz sittinsene seçim kazanamazsınız. Erdoğan'ın nesini tebrik edeceğim diyor. Senin çırağın 31 çekmiş, Erdoğan 53 koymuş'  farklı şekillerde yorumlanarak, sert eleştiriler alınca editörler tarafından kısa süre sonra değiştirildi.

Haberin değiştirilmiş hali:

Muharrem İnce genel merkez binası kapısına kilit vurdu! 10 dakikada 30 bin TL kazanıyor! Kocası bu skandala izin verdi... 19 Mayıs neden kutlanıyor? 19 Mayıs anlam ve önemi...
Sonraki Haber