Enner Valencia'nın menajeri transfer için tarih verdi!

Fenerbahçe'de kalıp kalmayacağı merak konusu olan Enner Valencia'nın geleceği hakkında menajerinden önemli açıklamalar geldi. Menajer Gonzalo Vargas, en doğru kararı vermek için ay sonunu bekleyeceklerini söyledi.

Fenerbahçe'de bu sezon oldukça başarılı bir sezon geçiren ve önümüzdeki haziran ayında sözleşmesi sona erecek olan Enner Valencia'nın sarı-lacivertli takımda kalıp kalmayacağı belirsizliğini koruyor.

"AY SONUNU BEKLEYECEĞİZ"

Valencia'nın menajeri Gonzalo Vargas, golcü futbolcunun transferdeki geleceğiyle ilgili Ekvador basınına konuştu. Menajer Vargas, tecrübeli golcünün kararını vermek için ay sonunu bekleyeceğini vurgulayarak "Masadaki tüm teklifler arasından en doğru kararı vermek için ay sonunu bekleyeceğiz. Seçenekler arasında hak ettiği en iyi seçimi yapmalıyız" ifadelerini kullandı.

"VALENCIA SÖZLEŞMESİNİ UZATMAK İSTİYOR"

Seçenekler arasında Fenerbahçe ile sözleşme uzatmanın da olduğunu belirten Vargas, "Enner Fenerbahçe'de başardığı şeyler adına sözleşmesini uzatmayı arzu ediyor. Takımın en sevilen oyuncusu. Sakin bir şekilde görüşmeleri sürdürüyoruz. Sözleşme konusunda detaylar ve Fenerbahçe ile anlaşmamız gereken bazı hususlar var." diye konuştu.

Arda Güler meşhur gol sevincinin anlamını açıkladı! Milli sporcumuz Necmettin Erbakan Akyüz'e madalya tehdidi... Göztepeli taraftarlar ile iş yeri çalışanları arasında kavga! Hayatını kaybeden Yılmaz'ın olaylı TS-FB maçı sonrası verdiği röportaj TFF, Süper Lig'de 33. haftanın VAR kayıtlarını yayınladı! Fenerbahçe şampiyonluğu aldı, Dilek İmamoğlu yıkıldı kaldı!