Enes Batur’a yayın yasağı! Youtube’dan neden veto yedi?

Kısa süre içinde adını duyurarak fenomen olan Youtber Enes Batur’a Youtube’dan yayın yasağı geldi. Video yüklemesi yasaklanan Enes Batur’un neden yayın yasağı aldığı araştırılıyor. Enes Batur neden Youtube’dan veto yedi detaylar haberimizde.

Tam 15 milyon takipçili Youtube kanalına gelen video yükleme yasağı ile yıkılan Enes Batur’a neden ceza verildi merak ediliyor. Sosyal medyadan bu durum hakkında üzüldüğünü duyuran Enes Batur Youtube’dan neden veto yedi sizler için araştırdık.

Enes Batur Youtube’dan neden veto yedi?

Türkiye'nin 15 milyon takipçi sayısı ile en çok takipçiye sahip olan YouTuber'larının arasında yer alan Enes Batur, 'Topluluk kurallarını' ihlal ettiği gerekçesi ile YouTube'dan ceza aldığı ortaya çıktı. Fenomenin YouTube'a video yüklemesi yasaklandığı açıklandı.

Yıllardır yayınladığı videolarla YouTube tam 15 milyon aboneye ulaşan fenomen Enes Batur aldığı cezayla büyük bir hüsrana uğradı. YouTube'a video yüklemesi yasaklanan Batur, Instagram hesabından isyan ederek "SIKINTIYI ÇÖZMEYE ÇALIŞACAĞIM" açıklamasını yaptı. 15 milyon aboneye ulaştığı için YouTube için özel video hazırlayan fenomen "Topluluk kuralları ihtarları nedeniyle şu anda video yükleyemezsiniz" uyarısını alan fenomen duruma Instagram hesabından isyan etti.

Fenomen Enes Batur  "Sinir krizi geçireceğim gerçekten. 5 yıl önce yayınladığım bir video yüzünden ihtar aldım. YouTube'a video yüklemem yasaklandı. Sıkıntıyı çözmeye çalışacağım bakalım dualarınızı eksik etmeyin" ifadeleri ile açıklama yaptı.

Batur daha önce de benzer olaylar nedeniyle cezalar aldığı, ama daha sonra video paylaşım platformundaki kısıtlamalarını kaldırmayı başardığı bilinmektedir. Kısa süre içinde bu cezayı da kaldıracağı düşünülmektedir.

Türklere 400 lira, sığınmacılara 10 bin lira... Tepki yağıyor! Merkez açıkladı: Mevduat ve tüketici kredisi faizi geriledi Doların sonu yakın
Sonraki Haber