En güzel resimli Mevlid Kandili mesajları 2022! Mevlid Kandili WhatsApp fotoğrafları

Peygamber Efendimiz Hz. Muhammed'in doğum günü ve Müslüman alemi için en kutsal dönemlerden biri olan Kurban Bayramı büyük bir heyecanla yaşanıyor... Duaların okunduğu ibadetlerin yapıldığı bu kutsal günde vatandaşlar, yakınlarına göndermek için resimli Mevlid Kandili mesajlarını büyük bir heyecanla araştırıyor. İşte, Mevlid Kandili resimli mesajları 2022!

Hz. Âdem'den başlayarak ilahi vahyi insanlara ileten Peygamberlik silsilesinin sonuncusu olan Sevgili Peygamberimizin (s.a.v) doğumunun yıl dönümü, tüm insanlığa hayır ve huzur getirsin.

Ümit ederiz ki bu mübarek gece, zor günler geçirdiğimiz; fakat gelecek adına umutla dolu olduğumuz şu dönemlerde yeniden bir uyanışa vesile olur. Mevlid kandiliniz mübarek olsun.

"Dursun Özbek'ten Erden Timur'a karalama kampanyası başladı" Gratis'lerde çılgın Mayıs indirimleri başladı! Hakmar'a tabaklık ve sürahi setleri geliyor! Galatasaray'ın Sivas maçı 11'i belli oldu! Kerem Aktürkoğlu sürprizi Fenerbahçe'de ilk ayrılık Sebastian Szymanski! Korktuğu başına geldi İşte banka banka faiz, aylık taksit, geri ödeme tutarı