Emziren annelere altın değerinde tavsiyeler

Anne sütü, bebek beslenmesi açısından oldukça önemlidir. Anne sütü ile yeterli düzeyde beslenen çocuklarda, başta enfeksiyon hastalıkları olmak üzere birçok hastalığa ve alerjilere karşı bağışıklık çok daha güçlü bir şekilde gelişir. Çocuk Sağlığı ve Hastalıkları Uzmanı Dr. Ela Tahmaz Gündoğdu anne sütünün çocuk sağlı açısından önemini vurgularken emziren annelere önemli uyarılarda ve tavsiyelerde bulundu.

Dünyanın en büyük mucizelerinden biri kabul edilen anne sütü, bebek beslenmesi açısından çok önemli. 1-7 Ağustos Dünya Emzirme Haftası vesilesiyle anne sütü ile beslenen çocuklarda başta enfeksiyon hastalıkları olmak üzere birçok hastalığın ve alerjilerin görülme sıklığının azaldığını vurgulayan Çocuk Sağlığı ve Hastalıkları Uzmanı Dr. Ela Tahmaz Gündoğdu, “Anne sütü beyin ve zekâ gelişimini de olumlu etkiler” açıklamasında bulundu.

A101 ucuza kablosuz Dyson muadili süpürge geliyor! ŞOK'a Karcher marka buharlı temizlik makinesi geliyor! Makarna, salça, şeker ve unlarda haftanın indirim fırsatları! Survivor All Star'da kıyasıya rekabet! All Star'da adaya kim veda etti BİM'den bebek bezleri ve temizlik ürünlerinde çılgın indirim! Meteorolojiden 28 il için kuvvetli yağış uyarısı!