Emre Belözoğlu'ndan bomba itiraf! Arda Güler...

Başakşehir Teknik Direktörü Emre Belözoğlu, Inter ile Milan arasında oynanan Şampiyonlar Ligi yarı final ilk maçının ardından İtalyan basınına açıklamalarda bulundu. Inter'in 2-0'lık üstünlüğü ile sonuçlanan karşılaşmayı oğluyla beraber San Siro Stadı'nda izleyen Belözoğlu, "Kalbim hala Inter'de. Tribünde eski bir futbolcu olan ben ve yeni bir taraftar, yani oğlum olacak" dedi. Öte yandan Belözoğlu, Arda Güler'in şimdiden Avrupa'nın en iyi orta saha oyuncularından biri olduğunu söyledi.

2001-2005 yılları arasında Inter forması giyen Emre Belözoğlu, Milan ile oynanan 2003 yılındaki Şampiyonlar Ligi yarı final maçları ile ilgili, "22 yaşındaydım, çocuktum ve kaybettiğimde hep ağlardım. Elendikten sonraki sahneyi çok iyi hatırlıyorum: soyunma odasında doktorla birlikte oturmuş, en az 15 dakika boyunca gözyaşları içinde ağlamıştım. Birkaç şans yakalamıştık ama sonra ikili averaj ve deplasman golü kuralı... Bu yüzden kaybettik. Rövanş maçında çok iyi oynadık ama bazen biraz şansa ihtiyacınız oluyor. Milan güçlüydü ama biz de ikinci maçta iyi oynadık" diye konuştu.

Akaryakıta çifte zam! İşte güncel benzin motorin fiyatları ŞOK'a ucuz fiyatlı bahçe mobilyaları ve bitki bakım gereçleri geliyor! Galatasaray'ın Fenerbahçe 11'i belli oldu! Abdülkerim Bardakcı şoku... Fenerbahçe'nin derbi ilk 11'i belli oldu! Edin Dzeko için şok karar... Galatasaray evinde yıkıldı, Fenerbahçe şansını son maça taşıdı! Bugün kimin maçı var? 19 Mayıs 2024 maç programı!