Emre Belözoğlu: Sesi yükseltmek gerçekten çok kolay, derdimiz sözü yükseltmek

Fenerbahçe Sportif Direktörü Emre Belözoğlu, sarı-lacivertli ekibin Kasımpaşa maçı hazırlıkları sırasında basın mensuplarıyla bir araya geldi.

Ses yükseltmenin çok kolay olduğunu dile getiren Emre Belözoğlu, "Derdimiz sözü yükseltmek. Bazen konuşuyoruz. Sesi yükselttiğimizde çok güzel yükseltiriz, herkes bilir. Biz gerçeği konuşmaktan geri durmayacağız ama sesimiz yükseliyor diye de herkes bizi dinlesin sevdamız yok. Biz herkesle konuşuruz, çekincemiz yok ama derdimiz o değil. Konumumuz, pozisyonumuz, camiamız, başkanın da kendi tarzı var. Vakti geldiğinde konuşmaktan geri durmayız. Camianın haklarını sonuna kadar savunuruz" dedi.

Ali Koç'un rekor transferi sezon sonu Fenerbahçe'ye veda ediyor ''Galatasaray'ya yenileceklerini bildiği için çıkmadılar o maça!'' Altın fiyatları yeni haftaya yükselişle başladı Meteoroloji açıkladı! Sıcaklıklar ne kadar yükselecek? Fenerbahçe'nin Konya 11'i belli oldu! İsmail Kartal'dan Dzeko kararı "Beşiktaş maçını kazanamasa Okan Buruk kovulacaktı! Alman gelecekti"