Emre Aşık'tan boşanan Yağmur Sarnıç tehditler savurdu

Ayrılıkları olaylı geçen eski milli futbolcu Emre Aşık il3 Yağmur Sarnıç’ın 8 yıllık evliliği dün sona erdi. Çiftin üç çocuğunun velayeti baba Emre Aşık'a verildi. Mahkeme kararını beğenmeyen Yağmur Sarnıç, bu kez de davaya bakan hakime tehditler savurdu.

Emre Aşık ile üç çocuğunun annesi Yağmur Sarnıç'ın 3 yıldır çekişmeli devam eden boşanma davası dün resmen sonuçlandı. 2012 yılında evlenen ve 3 çocukları olan çift, 2019 yılında çekişmeli bir boşanma davasına başlamıştı. Mahkeme, Emre Aşık'ın açtığı boşanma davasını kabul ederek, Sarnıç'ın açtığı davanın reddine hükmetti.

Üç çocuğun velayeti babaya verilirken, Yağmur Sarnıç ise her ayın birinci ve üçüncü cumartesi günü, 09:00 ile 18:00 saatleri arasında çocuklarını görebilecek. Yağmur Aşık’ın Emre Aşık’a 35 bin TL manevi tazminat ödemesine karar veren mahkeme, Emre Aşık’ın Yağmur Aşık’a aylık 5 bin TL tedbir nafakası ödemesine hükmetti.

Eski futbolcu, mahkeme çıkışında "Adalet yerini buldu" derken, sevgilisinden hamile olan Yağmur Sarnıç, davaya katılmadı.


YAĞMUR SARNIÇ HAKİMİ TEHDİT ETTİ

Kararı beğenmeyen Sarnıç, sosyal medyadan davaya bakan hakimi de şu sözlerle tehdit etti: 

''Yeni başlıyoruz hakime Hanım sıra sende şimdi yaptığın usulsüzlüklerin hesabını sana sorma zamanı bekle ve izle.Hak yemek nasıl oluyormuş; seni o koltuğundan indirdiğimde, yargılanmaya başladığında anlayacaksın!''


YENİ HAYAT BAŞLIYOR

Emre Aşık, "Artık çocuklarımla yeni hayatım beni bekliyor. İlerisi için çok umutluyum" dedi.

Yunan Mutfağının en özel lezzetlerinden saganaki nasıl yapılır? Aliyev'den Ermenistan açıklaması! Türkiye geneli yağışlı havaya dikkat! İşte il il hava durumu...
Sonraki Haber