Emilia Clarke: Bağış yaparsanız... Bomba teklif!

Çin'de başlayarak kısa süre içerisinde tüm dünyayı etkisi altına alan koronavirüs için tedavi araştırmaları tüm hızıyla devam ediyor.  Dünyaca ünlü oyuncu Emilia Clarke ise koronavirüs için bağış yapan hayranlarına yemek pişireceğini ve onlarla sanal ortamda sohbet edeceğini açıkladı.

Game of Thrones dizisindeki Deanerys Targanyen (Khaleesi) rolüyle dünya çapında üne kavuşan Emilia Clarke koronavirüs için bağış yapan 12 hayranıyla yemek yiyeceğini duyurdu.

"250 bin pound'a beraber ulaşım" çağrısı yapan İngiliz oyuncu, "Bağış yapanlar arasından rastgele seçilecek 12 kişi için yemek yapacağım ve izolasyondan komik videolardan konuşacağız" dedi.

Yemek yapmayı bilmediğini ancak elinden geleni yapacağını itiraf eden sanatçı buluşmanın bu yüzden eğlenceli geçeceğini söyledi.

Clarke, koronavirüs nedeniyle felç ve beyin hasarı hastalarına temel destek sağlamak için açılan fonun aynı zamanda salgınla başa çıkmak için gerekli olan hastane yataklarının boşaltılmasına, iyileşmek için bir alana ihtiyaç duyanlara bakmak için de yardımcı olacağını duyurdu.

Gıda ile temas eden plastik malzemelere düzenleme geldi! İşte detaylar Kariye Camii, Cumhurbaşkanı Erdoğan'ın katılımıyla ibadete açılak 6 Mayıs 2024 tarihli Resmi Gazete yayınlandı! İşte o kararlar...
Sonraki Haber