Emel Sayın yeni yaşına girdi, paylaşımıyla herkesi şaşırttı!

Geride bıraktığımız akşam yeni yaşına giren Türk Sanat Müziği sanatçısı Emel Sayın, sosyal medya hesabından bir paylaşımda bulundu.

Hayranlarının doğum günü için gönderdiği bir hediyeyle kamera karşısına geçen Emel Sayın, 72 yaşın tüm zarafetiyle objektiflere gülümsedi ve şu teşekkür mesajını paylaştı:

“Bugün doğum günüm. Beni mesajlarınızla, çiçeklerinizle, hediyelerinizle (fotoğraftaki de dahil) güzel dileklerinizle çok mutlu ettiniz. Hepinize sonsuz teşekkürler ve sevgiler”

Emel Sayın ve Ferhat Göçer 22 Ekim 2017 akşamı Günay Restoran’da aynı sahneyi paylaşmıştı. Sahnede fenalaşan Sayın'a ilk müdahaleyi Göçer yapmıştı.

Konser sırasına tansiyonu düşen Sayın, konuklardan müsaade isteyerek geceyi 1 saat erken noktalamıştı.

Kulise dönen sanatçıya ilk müdahaleyi asıl mesleği doktorluk olan Göçer yapmıştı. Sayın’ın tansiyonunu ölçen şarkıcı, korkulacak bir durum olmadığını söyleyerek sahneye dönüp konsere devam etmişti.

Süper Loto sonuçları 19 Mayıs 2024! Süper Loto sonuçları açıklandı mı? Süper Loto sonuçları 16 Mayıs 2024! Süper Loto sonuçları açıklandı mı? Altın haftanın son işlem gününe nasıl başladı?
Sonraki Haber