Emeklilik Yaşı Bu Şekilde Düşüyor! EYT'den Son Dakika Gelişmesi!

Milyonlarca kişinin yıllardır beklediği Emeklilikte Yaşa Takılanlar (EYT) düzenlemelerinde son gelişmeler merak konusu oldu. Vatandaşlar tarafından sıkça 'EYT kimleri kapsıyor?', 'EYT son durum ne?' sorularının yanıtları alınıyor. İşte milyonlarca kişiyi ilgilendiren EYT'deki son gelişmeler...

Bakandan EYT açıklaması: EYT için oluşturulan çalışma grubu alternatifli formüller üzerinde hazırlık yaparken Çalışma ve Sosyal Güvenlik Bakanı Vedat Bilgin son olarak "Türkiye'nin her sosyal meselesi bizim önümüzdedir. Bunların üzerinde çalışıyoruz, bunların üzerinde çözüm yolları üretiyoruz. Formüller buluyoruz. En uygununu tamamladığımız gün, daha önce 3600'de yaptığımız gibi, asgari ücrette yaptığımız gibi, yarın da sözleşmeli personel konusunda dosyayı açtığımda basın mensuplarıyla paylaşacağım. Diğer gün geçici işçiler sorunu var. Onu tamamladığımız gün, onlarla ilgili açıklama yapacağım. EYT var, EYT'yi tamamladığımız gün, onları açıklayacağım" açıklamasını yapmıştı.

Meteorolojiden 15 il için kuvvetli yağış uyarısı! Survivor All Star'da Yunus Emre için bir uyarı daha... Galatasaray'da Erden Timur gerçeği ortaya çıktı! Karar belli oldu... Migros'tan alışveriş sepetlerini indirime boğacak yeni kampanya! Bayraktar'dan teröristleri çıldırtacak hamle Aston Villa evinde çöktü! Eski Hataysporlu'dan İngiltere'de hat-trick!