Emeklilerden asgari ücret zammı talebi!

Hükümet merakla beklenen asgari ücret teklifini perşembe günü saat 14.00'da açıklayacak. Asgari ücret artışını merak edenler sadece çalışanlar değil. Emekliler de yapılacak zammı merakla bekliyor. Çünkü henüz bu yönde alınmış bir karar olmasa da Türkiye Emekliler Derneği, ocakta yapılacak zammın asgari ücretteki artış oranına göre hesaplanmasını talep etti. Derneğin talebi kabul edilirse ocak ayındaki emekli zammı, düşük kalması halinde asgari ücret artışına göre yeniden hesaplanacak.

Çalışanlar için hükümetin vereceği asgari ücret teklifi yarın belli oluyor. Milyonlarca emekli ise ocak ayının başında belli olacak enflasyona göre tespit edilecek maaş zammını bekliyor. Türkiye Emekliler Derneği'nden bu konuda yeni bir hamle geldi. Dernek emekli maaşı artışınında asgari ücret zammına göre belirlenmesi çağrısı geldi.

A101 ucuza kablosuz Dyson muadili süpürge geliyor! ŞOK'a Karcher marka buharlı temizlik makinesi geliyor! Makarna, salça, şeker ve unlarda haftanın indirim fırsatları! Survivor All Star'da kıyasıya rekabet! All Star'da adaya kim veda etti BİM'den bebek bezleri ve temizlik ürünlerinde çılgın indirim! Meteorolojiden 28 il için kuvvetli yağış uyarısı!