Emekli olan Ebru Şallı: Bero’nun maaşına zam yaptım

Geçtiğimiz günlerde EYT yasasıyla birlikte emekli olduğunu duyuran Ebru Şallı, oğlu Beren'in haftalığına zam yaptığını esprili bir dille anlattı. Ünlü model ekranlara geri dönüş sinyali de verdi.

Ünlü model ve sunucu Ebru Şallı, geçtğimiz günler emekli olduğunu duyurdu. Baltalimanı'nda bir kafede görüntülenen Ebru Şallı, ''Çok küçük yaşta işe başladığım için hakkım. Türk vatandaşı olarak 17 yaşından beri çalışıyorum. Güzel bir şey. Henüz ilk maaşı almadım ama geçen hafta bayram ikramiyesi diye bir şey geldi. Görünce şaşırdım ama gurur verici” diye konuştu.

"ÇOK SAYGILI, EFENDİ BİR ÇOCUK"

'EYT' sonrası oğlu Beren’in haftalığına zam yaptığını esprili bir dille söyleyen Ebru Şallı, “Bero’nun maaşına zam yaptım. Haftalığını her pazartesi hesabına yatırıyorum. Çok saygılı, efendi bir çocuk” ifadelerini kullandı.

EKRANA DÖNÜŞ SİNYALİ

Bir dönem pilates dersleriyle ekranlarda yer alan Ebru Şallı, yeniden ekranlara döneceğinin sinyalini verdi. Bununla ilgili girişimleri olduğunu açıklayan Şallı, şöyle konuştu:

İnsanlar pilatesi ekranlarda benim sayemde öğrendi. Onlarla yapacağımız güzel günler gelecek. Artık bıkmadık mı bu dedikodulu programlardan. Yeter artık ya.

KAYNAK: MİLLİYET/SEÇKİN ŞENVARDAR

İstanbullular dikkat: O bölgelerde elektrik olmayacak! Boykot işe yaradı! Starbucks'ın geliri ocak-mart döneminde azaldı DEM Parti skandallarına bir yenisini daha ekledi!
Sonraki Haber