Elon Musk'ın oğlu bağları tamamen koparıyor! Kimlik değiştirmek için başvuru yaptı

Geçtiğimiz günlerde oğlunun cinsiyet ve soyadı değiştirmesiyle gündeme oturan Elon Musk'ın oğlu, kimlik değiştirmek için başvuru yaptı

Geçtiğimiz günlerde Elon Musk'ın oğlu Xavier Alexander Musk, babası ile "Babamla bir ilişkim kalsın istemiyorum" sözlerini kullanmıştı. Babası ile arası uyuşmayan Xavier Alexander Musk, babası ile bağları koparacak adımı attı.

Babası ile hiçbir bağı kalmasını istemeyen genç Musk, kimlik değiştirmek için başvuru yaptı. Çocukları arasında en ünlüsü aynı zamanda en büyüğü de olan Xavier Alexiander Musk, ismini Jenna Wilson olarak değiştirmişti. Şimdi de kimlik üzerindeki cinsiyetinin de erkekten kadına çevrilmesi yönünde başvuruda bulundu.

Bu gelişme üzerine bir açıklama yapan Elon Musk, çocuğu ile arasının bozulmasının nedeni olarak okullarda verilen eğitimi gördüğünü söyledi. Musk’a göre okullar zenginleri şeytanlaştıran bir anlayışa sahip ve çocuğu ile arasının bozulmasının arkasında yatan asıl sebep de bu. Ünlü milyarder açıklamasının sonunda diğer çocuklarıyla arasında herhangi bir sorun bulunmadığını da belirtti.

Elebaşılığını Umut Öken’in yaptığı organize suç örgütü çökertildi İzmir'de bugün hava nasıl olacak? Ankara'da bugün hava nasıl olacak?
Sonraki Haber