Cumhurbaşkanı Erdoğan'dan Elon Musk'a yanıt: Büyük memnuniyet duyacağız

Cumhurbaşkanı Recep Tayyip Erdoğan'ın TEKNOFEST'e davet ettiği Elon Musk sosyal medya platformu X'ten davete yanıt verdi. Gelecek yıl katılacağını ifade eden Musk mesajında 'Gelecek yıl bizzat katılmak ve Türkiye'deki yatırım fırsatlarını değerlendirmek için sabırsızlanıyorum' dedi. Elon Musk'ın sosyal medya paylaşımı üzerine Cumhurbaşkanı Recep Tayyip Erdoğan'dan yanıt geldi.

Cumhurbaşkanı Recep Tayyip Erdoğan, geçtiğimiz günlerde ABD'ye yaptığı ziyaret sırasında, Tesla ve SpaceX'in kurucusu Elon Musk ile görüşmüştü. Erdoğan, Musk'ı İzmir'de düzenlen TEKNOFEST'e davet ettiğini belirtmişti.

Elon Musk'tan TEKNOFEST mesajı: Gelecek yıl bizzat katılmak için sabırsızlanıyorum
Tesla ve SpaceX'in kurucusu Elon Musk, sosyal medya hesabından İzmir'de düzenlenen TEKNOFEST için mesaj paylaştı.

Cumhurbaşkanı Erdoğan'a daveti için müteşekkir olduğunu belirten Musk, "Gelecek yıl bizzat katılmak ve Türkiye'deki yatırım fırsatlarını değerlendirmek için can atıyorum." diyerek, yarışmalarda boy gösteren tüm takımlara başarılar diledi.

CUMHURBAŞKANI ERDOĞAN'DAN YANIT 

Elon Musk'ın gelecek yıl TEKNOFEST'e katılacağını duyurması üzerine Cumhurbaşkanı Recep Tayyip Erdoğan da sosyal medyadan paylaşımda bulundu. 'Gelecek yıl seni de görmekten büyük memnuniyet duyacağız' diyen Cumhurbaşkanı Erdoğan'ın yanıtı şöyle: 

"Sevgili Elon Musk

Dünyanın en büyük havacılık, uzay ve teknoloji festivali
TEKNOFEST’te gelecek yıl seni de görmekten büyük memnuniyet duyacağız.

Kazan-kazan anlayışıyla gerçekleştireceğimiz iş birlikleriyle, ülkemize ve insanlığa birçok alanda büyük katkılar sunacağımıza inanıyorum.

En kısa zamanda tekrar görüşmek dileğiyle..."

Fatih'te kamyon köprüye sıkıştı... Hava Kuvvetleri'nin geleceği onlar: KAAN, HÜRJET, GÖKBEY ve HÜRKÜŞ! Survivor All Star'da heyecan ve eğlence bir arada!
Sonraki Haber