Elle Style Awards X MAC sahiplerini buldu! İşte ünlü isimlerin kırmızı halı pozları

Simge Fıstıkoğlu ve Yetkin Dikinciler’in sunuculuğunu üstlendiği ''ELLE Style Awards X M.A.C'' ödülleri dün akşam sahiplerini buldu. Moda, müzik, popüler kültür ve sanat alanlarında stiliyle ilham veren, fark yaratan, renklerini özgürce gösteren 22 kişinin ödül aldığı gecede ünlü isimler kırmızı halıda boy gösterdi.

Divan Kuruçeşme’de yapılan organizasyonla stilleri, başarıları ve özgün duruşlarıyla fark yaratan isimlerin ödüllendirildiği eşsiz bir geceye imza attı. Ödül törenine moda, sahne, sanat, tasarım, iş ve cemiyet dünyasından Ali Koç, Kenan Doğulu, Beren Saat, Serenay Sarıkaya, Gülşen, Hande Erçel, Pınar Deniz, Boran Kuzum, Bige Önal, Kalben, Eda Ece, Dilan Çiçek Deniz, Berrak Tüzünataç, Aybüke Pusat, Derin Mermerci, Ece Sükan, Aslıhan Gürbüz, Şükrü Özyıldız, Zehra Güneş, Ece Şirin, Haluk Akakçe, Bünyamin-Lamia Aydın, Aslı Filinta ve İbrahim Kutluay gibi isimler büyük ilgi gösterdi.

Ali Koç'un rekor transferi sezon sonu Fenerbahçe'ye veda ediyor Altın fiyatları yeni haftaya yükselişle başladı Meteoroloji açıkladı! Sıcaklıklar ne kadar yükselecek? Fenerbahçe'nin Konya 11'i belli oldu! İsmail Kartal'dan Dzeko kararı Benzine ve motorine indirim geliyor! Cezaevinde intihara kalkışmıştı! Savcılıktan Dilan Polat kararı