Kafa derisi yüzülmüş halde traktör sürüp canını kurtardı!

Uşak'ta, 3 hafta önce korkunç bir olay yaşandı. 22 yaşındaki Binnaz Sertçelik Pancar makinesinin şaftına saçlarını kaptırdı. Kafa derisi saçı ile birlikte yüzülürken o önce kumandayı bulup makineyi durdurdu. Sonra eli yüzü kan içinde traktörü 4. viteste sürüp 1,5 kilometre ötedeki evine ulaşmayı başardı. Sertçelik'in baş derisi ambulans helikopterle getirildiği Antalya'da 7 saatlik ameliyatla yerine dikildi. Doktoru, Sertçelik'in saçlarının çıkmaya başladığını söyledi.

Antalya'dan Uşak'ta ziyarete gittiği ailesine yardım etmek için tarlada pancar makinesi kullanan, yeni evli Binnaz Sertçelik, 14 Kasım'da meydana gelen kazayı anlatırken, o günü tekrar yaşadığını söyledi. Tarlada yalnızken kullandığı pancar makinesine sıkışan taşı çıkarmak için makinenin altına girdiğini belirtti. 

Motorine indirim geldi, benzine indirim gelecek mi? Marmaray saatleri 2024! Marmaray hafta içi ve sonu kaça kadar açık? Türkiye'nin 5. nesil savaş uçağı KAAN'a milli dokunuş! O bölgelerde kuvvetli rüzgar, yağış ve toz taşınımına dikkat! Fenerbahçe'de İsmail Kartal-Edin Dzeko krizi! Yaşananlar ortaya çıktı Gaziantep'te korkunç kaza!