Elazığ'da hastanede doktora yumruklu saldırı

Elazığ’da alkollü bir kişi, götürüldüğü hastanede gürültü yaptığı için kendisini uyaran doktora yumrukla saldırdı. Saldırıya uğrayan doktor yaralanırken, alkollü şüpheli çıkarıldığı mahkemece tutuklandı.

This browser does not support the video element.

Edinilen bilgiye göre, 112 Acil Komuta Merkezini arayan Tayfun K., kendisine araba çarptığını belirterek, ambulans talep etti. Olay yerine sevk edilen ambulansla Fırat Üniversitesi Hastanesine kaldırılan şahsa araba çarpmadığı, alkollü olduğu tespit edildi. Bir süre sonra acil serviste taşkınlık çıkaran alkolü şahıs, kendisini uyaran Dr. Mustafa Uçarel'e saldırdı. Saldırı sonrası yere düşen ve başını sandalyeye çarparak yaralanan Uçarel'e meslektaşları müdahale etti.

SANİYE SANİYE KAYDEDİLDİ

Hastanenin güvenlik görevlileri alkollü şahsa müdahale ederek etkisiz hale getirirdi. Ardından şahıs polis tarafından gözaltına alındı. O anlar ise hastanenin güvenlik kameralarınca saniye saniye kaydedildi.

TUTUKLANDI

Emniyetteki işlemlerinin ardından adliyeye sevk edilen Tayfun K.'nin tutuklanarak cezaevine gönderildiği öğrenildi.

(İHA)

Hareketli ve sabit deniz hedefi atışları tam isabet "Erdoğan, Atatürk’ten sonra gelmiş ikinci büyük liderdir" BEKA SORUNU VURGUSUYLA NE ÖNERDİ? SELVİ’DEN OSMAN KAVALA SAVUNMASI! Selçuk Bayraktar HÜRKUŞ ile uçtu! "Rabıtayı bozdular, beni cemaatten kovdular, hakkımı haram ediyorum!"