El frenini çekmeyi unuttu, kamyonet fırına daldı

Sürücü bakkala girmek için el frenini çekmeden kamyonetten indi. Kontrolden çıkan araç fırına daldı. Fırının ortasındaki kolon kazayı hafifletti. Küçükçekmece’de yaşanan kaza anı güvenlik kamerasına yansıdı.

This browser does not support the video element.

İstanbul'un ilçesi Küçükçekmece'ye bağlı Kanarya Mahallesi Şahin Caddesi'nde, kimliği öğrenilemeyen bir kişi, bakkala girmek için kamyoneti yol kenarında durdurdu ama el frenini çekmeyi unutarak aşağıya indi. Sürücünün inmesinin ardından kamyonet yokuş aşağıya kaymaya başladı. Bir anda hızlanarak ilerleyen kamyonet, yol kenarında fırına daldı.

FIRINDAKİ GÖREVLİ HESAP YAPARKEN ŞOKE OLDU

Kazanın yaşandığı sırada fırında görevli kadın, tezgah arkasında hesap yaptığı sırada kamyonetin çarptığını görünce korkuyla ayağa kalkarak yürümeye başladı. Neye uğradığını şaşıran kadın, daha sonra aracı kontrol ederek çevredeki vatandaşlardan yardım istedi.

İHA

İstanbul Boğazı köpürüyor! Metrobüste panik! Bir anda dumanlar yükseldi... Taksiciden kadın İETT şoförüne saldırı! Tarihi Mısır Çarşısı'nda korkutan yangın! Yer altından gelen ses korkuttu! Büyük depremin habercisi mi? Düğün konvoyunda havaya ateş açtılar! İşte o anlar...