El bagajınızda bulunmaması gereken 10 eşya

Uçakta sıvı madde taşıma konusundaki katı kuralları çoğumuz biliyoruz. Ama el bagajında taşınması yasak olan bazı eşyalar hiç beklenmedik gelebilir! Farklı havalimanlarındaki uygulamaları ve yetkililerden gelen güvenlik bilgilerini sizin için araştırdık.

FAZLA MİKTARDA PARFÜM, DEODORANT VE SPREY Sevdiklerinize en hoş kokulu parfümleri aldınız. Ama dikkat, kırılmasın diye hepsini el bagajınıza sıkıştırmaya kalkmayın! Zira eğer 20 x 20 cm büyüklüğündeki saydam poşetinize hepsi kolayca görülebilecek şekilde girmiyorsa, şişelerin her biri 100 ml'den küçük olsa da yanınıza alamayacaksınız. O kadar para verdiğiniz hediyeler de boşa gitmiş olacak.

Akaryakıta indirim geldi! İşte güncel benzin, motorin, LPG fiyatları Ali Koç'tan rekor satış geliyor! Vedat Muriqi'nin rekoru tarih olacak Survivor All Star'da Yunus Emre için bir uyarı daha... Meteorolojiden 34 il için kuvvetli yağış uyarısı! Kerem Aktürkoğlu'nun bonservis bedeli belli oldu Altın tekrar düşüşe geçti! İşte 2 Mayıs 2024 güncel altın fiyatları